Destek olarak topçu ve uçaksavar koyuyorum 9 tane piyade ve 2 tane topçu koyuyorum.Hangi türde birlikler kullanıyorsunuz? Birlik tasarımları nasıl?
Benim önerim yeni bir save açıp Light Tank ve topçu destekli, bir topçu 9 piyade gitmeniz. Yanında CAS üretmek zorundasınız. Eğer bilmiyorsanız ve patchlenmediyse bu birliğin olayını size açıklayayım.Destek olarak topçu ve uçaksavar koyuyorum 9 tane piyade ve 2 tane topçu koyuyorum.
Light Tank üretmek zor bir şey değil. Eğer petrol yetmeyecek diye uçaksız oynuyorsanız gerçek eğlenceyi kaçırmışsınız. Türkiye petrol çıkarma görevlerini yapıp altyapı basın. Diğer tavsiyem ise kullanmıyorsanız Core Button tarzı modları kullanın ki Irak petrollerini tam verimler alın. O zaman deneyebilirsiniz.Hocam iyi diyorsunuz da türkiye olarak 4 askeri fabrikayla başlıyoruz bende normal olarak Bulgaristan axis'e katılmadan saldırıyorum. Sonrasında da Irak'ı alıp petrol sorunumu bir süre çözüyorum.
hocam ilk başta uçak çok basmıyorum sonra genelde 1,5K'ya kadar uçak basıyorum.Light Tank üretmek zor bir şey değil. Eğer petrol yetmeyecek diye uçaksız oynuyorsanız gerçek eğlenceyi kaçırmışsınız. Türkiye petrol çıkarma görevlerini yapıp altyapı basın. Diğer tavsiyem ise kullanmıyorsanız Core Button tarzı modları kullanın ki Irak petrollerini tam verimler alın. O zaman deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.