HOI4 bölük yapmak mı ekipman biriktirmek mi?

AJudge

Hectopat
HOI 4 oynuyorum ve 1943 tarihindeyim 79 bölüğüm var Türkiye olarak. Sizce az mı? Ekipmanlarım çok var ama savaşa girdiğimde biter diye korktuğum için bölük üretmemiştim. Sizce yeni oyuna mı başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek olarak topçu ve uçaksavar koyuyorum 9 tane piyade ve 2 tane topçu koyuyorum.
Benim önerim yeni bir save açıp Light Tank ve topçu destekli, bir topçu 9 piyade gitmeniz. Yanında CAS üretmek zorundasınız. Eğer bilmiyorsanız ve patchlenmediyse bu birliğin olayını size açıklayayım.

İlk önce bir Light Tankı bütün her şeylerinden arındırıp sadece zırh odaklı yapıyorsunuz, her şeyi minimal, fakat zırhı en üstte tutmaya çalışacaksınız. Dikkat edin üretim maliyeti çok olmasın. Bundan sonra bu tankı üretiyorsunuz ve piyadenizin destek bölümüne Light Tank Company olması lazımdı sanırım o birliği kattığınızda piyade bölüğünüze 10 zırh ve üstü veriyor. AI bu zırhı delebilecek piyade üretmiyor/çok üretmiyor bu yüzden bu birlikler savaşırken %50 daha az organizasyon kaybediyor, yani savaşı uzatıyor. Savaş uzayınca CAS uçaklarınız düşmanı paramparça ediyor. İlginizi çektiyse deneyebilirsiniz.

Eğer videolu izlemek isterseniz ŞişmanlarTV çok güzel anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam iyi diyorsunuz da türkiye olarak 4 askeri fabrikayla başlıyoruz bende normal olarak Bulgaristan axis'e katılmadan saldırıyorum. Sonrasında da Irak'ı alıp petrol sorunumu bir süre çözüyorum.

Hocam iyi diyorsunuz da türkiye olarak 4 askeri fabrikayla başlıyoruz bende normal olarak Bulgaristan axis'e katılmadan saldırıyorum. Sonrasında da Irak'ı alıp petrol sorunumu bir süre çözüyorum.
Light Tank üretmek zor bir şey değil. Eğer petrol yetmeyecek diye uçaksız oynuyorsanız gerçek eğlenceyi kaçırmışsınız. Türkiye petrol çıkarma görevlerini yapıp altyapı basın. Diğer tavsiyem ise kullanmıyorsanız Core Button tarzı modları kullanın ki Irak petrollerini tam verimler alın. O zaman deneyebilirsiniz.

Light Tank üretmek zor bir şey değil. Eğer petrol yetmeyecek diye uçaksız oynuyorsanız gerçek eğlenceyi kaçırmışsınız. Türkiye petrol çıkarma görevlerini yapıp altyapı basın. Diğer tavsiyem ise kullanmıyorsanız Core Button tarzı modları kullanın ki Irak petrollerini tam verimler alın. O zaman deneyebilirsiniz.
hocam ilk başta uçak çok basmıyorum sonra genelde 1,5K'ya kadar uçak basıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı