Olmuş evet. Ben bir göz atayım bu kayda.Olması lazım şu anda.
Bu kısmı anlamadım, field marshall nedir? Promote nedir?İlk başta gözüme çarpan yaptığınız yanlışlardan birisi bütün generallerinizi promote edip field marshal yapmanız. Bu yanlış bir hareket lütfen yapmayın 3-4 tane field marshal size zaten yetecektir. Bütün hepsini promote ettiğiniz için normal generaller yerine field marshalları kullanmak zorunda kaldım. Onların özellikleri normal orduları kontrol ederken çalışmaz.
Bu kısmı anlamadım, field Marshall nedir? Promote nedir?
Hayır ben yaptım, CP'lerin öylece durmasına dayanamadım ve özelliklerinin gittiğini bilmiyordum. CP'leri nereye harcayabilirim?Tam olarak şundan bahsediyorum. Ben DLC'ler ile girdiğim için mi böyle oldu yoksa siz mi yaptınız bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1264793
Eki Görüntüle 1264796
Normalde şöyle olması lazım.
Eki Görüntüle 1264801
Eki Görüntüle 1264802
Generallere ve field marshallara özellikler ekleyebiliyorsunuz. Bazı ikonların yanında + işareti var farkındaysanız oraya tıkladığınız zaman açık olanlara tıklayarak CP yettikçe özellik kazandırabilirsiniz onlara.Hayır ben yaptım, CP'lerin öylece durmasına dayanamadım ve özelliklerinin gittiğini bilmiyordum. CP'leri nereye harcayabilirim?
DLC yok iken maalesef onlar yoktu. Bir tanesine vermiştim DLC yükledikten sonra, ikisinden birini seçiyoruz genelde sanırım. Hangisine vermem daha iyi olur?Generallere ve field marshallara özellikler ekleyebiliyorsunuz. Bazı ikonların yanında + işareti var farkındaysanız oraya tıkladığınız zaman açık olanlara tıklayarak CP yettikçe özellik kazandırabilirsiniz onlara.
Field marshallar için 2 özellik arasında işaret olanlardan 1 tanesini seçebilirsiniz. Orada attack vereni tavsiye ederim. Generallerde bu özelliklerden var ama spesifik bir durumda açılıyor mesela tankçı bir general kasarsanız armored özelliklerden birini açabilirsiniz orada tanka defans vereni tavsiye ederim. Organizer açabilirseniz ondan sonra 1 tane daha var seçmeniz gerekenler orada planning speed vereni tavsiye ederim.DLC yok iken maalesef onlar yoktu. Bir tanesine vermiştim DLC yükledikten sonra, ikisinden birini seçiyoruz genelde sanırım. Hangisine vermem daha iyi olur?
Field marshallar için 2 özellik arasında işaret olanlardan 1 tanesini seçebilirsiniz. Orada attack vereni tavsiye ederim. Generallerde bu özelliklerden var ama spesifik bir durumda açılıyor mesela tankçı bir general kasarsanız armored özelliklerden birini açabilirsiniz orada tanka defans vereni tavsiye ederim. Organizer açabilirseniz ondan sonra 1 tane daha var seçmeniz gerekenler orada planning speed vereni tavsiye ederim.
Savaşı kaybettim fakat Almanya'yı serbest bırakıp yeniden başlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? @388526Field marshallar için 2 özellik arasında işaret olanlardan 1 tanesini seçebilirsiniz. Orada attack vereni tavsiye ederim. Generallerde bu özelliklerden var ama spesifik bir durumda açılıyor mesela tankçı bir general kasarsanız armored özelliklerden birini açabilirsiniz orada tanka defans vereni tavsiye ederim. Organizer açabilirseniz ondan sonra 1 tane daha var seçmeniz gerekenler orada planning speed vereni tavsiye ederim.