Hocam tüm ülkeleri denedim açıkçası paradoxa güzel dileklerimi iletmek istiyorum biraz da burada içimi dökeyim. Kesinlikle bu DLC tamamlanmış bir DLC değil ve çıkmış en kötü DLC. Steam incelemeleri yüzde 10 olumlu zaten 9 dolardan çıktı ancak ederi sadece 3 dolar. Tek tek başlayalım Afganistanı ele alalım gerçekçi olan tek tarafı ekonominin çöp olması geri kalanı o kadar kötü ki. Emanullah yolu mesela bu adam monarşist paradox bu adama faşist yol yazmış uzaktan yakından alakası yok ve bu yol aşırı kötü. Komunist yol eğlencelidir belki dedim komunist yolda gelen ülke liderinin portresi bile yok country pack diye çıkartıyorsun sen bu DLC'yi ve portre yok. Komutanlar da cabası ülkede komutan yok. İranda pehlevi yolunu denedim o da açıkçası sıkıcıydı en azından pers imparatorluğu yolu eklenebilirdi. Ayrıca bu DLC sürekli eski DLC'ler ile çakışıyor İran olarak genişlemek isterseniz sürekli major savaşa girmek zorunda kalıyorsunuz. Hindistanı ele alalım hindistan neden Timur impartorluğu kuruyor? Ne alakası var kim uydurdu bunu o kadar saçma ki hani resmen şunu da ekleyelim diyip eklemişler. Veya Hindistanın Tibeti core alması tarihsel açıdan hiçbir gerçekliği yok. Hele o east company yolu bildiğin legal state transfer tool. 10 pp ile tüm dünyayı satıın alabiliyorsunuz gerçekten aşırı yenilikçi bir yaklaşım. Irakta da öyle çok zevkli bi yol göremedim sadece haşimi yolunu oynadım. Açıkçası bu DLC bitmemiş bir DLC alman DLC'sinden sonra güzel bir şeyler bekliyordum ancak aşırı hayal kırıklığına uğradım. Son olarak mesela Suriye, Ürdün, Filistin ve Kuveytin oynanabilir ülke olarak salınması ancak mısırın hala UK'ye bağlı olması kimin fikriydi acaba. R56 modu bile daha zevkli treeler ekliyor modcular paradoxtan 50 adım falan daha önde. İlla oynayacak bir yol ararsanız ancak east company yolu oynadıklarımdan en düzgünüydü ya da babür kurup çin major savaşına salça olabilirsiniz başka da önermem maalesef.