HOI4 İtalya çıkartması yapabilmek için taktik önerisi

Makaleler
2
İtalya ile Greater Italy yapmak istedim ama donanmam batırıldı. Sadece denizaltı ve konvoy vurma talimatı verdim yine de battı. Çıkarma atmak mümkün olmayınca hile yaptım mecbur.
Balkan Domination focus ile Yugoslavya kukla devlet oldu. Kukla yönetim sistemini düşürünce iç savaş çıkmadı. Kukla otonomisi düşmeyince her seferinde iç savaş çıkıyor Yugoslavya'da. 1937 yılında yaptım o da etkisi olabilir mi? Almanya ile gemi basmadan çıkarma atıp Almanya'dan kat kat üstün olan İtalya olarak çıkarma atamadım.

Son düzenleme:
İtalya ile Greater Italy yapmak istedim ama donanmam batırıldı. Sadece denizaltı ve konvoy vurma talimatı verdim yine de battı. Çıkarma atmak mümkün olmayınca hile yaptım mecbur. Yugosvlaya'nın kukla yönetim sistemini düşürünce iç savaş çıkmadı ayrıca. 1937 yılında yaptım o da etkisi olabilir mi? Almanya ile gemi basmadan çıkarma atıp Almanya'dan kat kat üstün olan İtalya olarak çıkarma atamadım.
Çıkarma birliklerinizin süresi dolduktan sonra hazır komutunu verin ondan sonra deniz üstünlüğü almak için gemi yönlendirmesi yapın. Bunları savaşa girmeden yapın. Savaş açtıktan sonra anlık olarak çok büyük ihtimalle alırsınız deniz üstünlüğü ve çıkartma atabilirsiniz. Denizde de uçak kullanmayı unutmayın.

Tam olarak nereye çıkartma atmak istiyorsunuz? İngilize mi?
Yugoslavya diye anladım ben.

Çıkarma birliklerinizin süresi dolduktan sonra hazır komutunu verin ondan sonra deniz üstünlüğü almak için gemi yönlendirmesi yapın. Bunları savaşa girmeden yapın. Savaş açtıktan sonra anlık olarak çok büyük ihtimalle alırsınız deniz üstünlüğü ve çıkartma atabilirsiniz. Denizde de uçak kullanmayı unutmayın.

Almanya yada italya ile çıkarma atmasına gerek yok ki.

Şöyle Yugosvlaya kukla yönetim olduktan sonra iç savaş yaşadı her seferinde otonom seviyesi düşünce iç savaş çıkmadı. Ingiltere ana toprağına çıkarma atamadım gemileri yok ettiler tamamen Manş denizine naval bomber göndermedim?

İtalya Yugoslavya kara sınırı dar olduğu için oradan ilerleyemiyor olabilir.
Ingiltere'ye çıkarma atamadım bütün donanmam yok oldu. Yugoslavya kuklam. Sorun şu kukla statüsü düşmeyince iç savaş çıkıyor Yugoslavya 'da.

Şöyle yugosvlaya kukla yönetim olduktan sonra iç savaş yaşadı her seferinde otonom seviyesi düşünce iç savaş çıkmadı. İngiltere ana toprağına çıkarma atamadım gemileri yok ettiler tamamen manş denizine naval bomber göndermedim?

İngiltere'ye çıkarma atamadım bütün donanmam yok oldu. Yugoslavya kuklam. Sorun şu kukla statüsü düşmeyince iç savaş çıkıyor Yugoslavya'da.

İngiltere'ye çıkarma atmanız zor biraz. Uçaklarla gemilerini eritin bir süre ondan sonra deneyin.

İngiltere'ye çıkarma atmanız zor biraz. Uçaklarla gemilerini eritin bir süre ondan sonra deneyin.

Eritemedim ki neredeyse çoğu gemim battı. Patrol verip sadece denizaltı ve konvoy vurmasını belirledim üstünlük için. Almanya olarak bu şekilde naval bomber gönderip o şekilde aldım. Naval bomber olmadığı için mi kaybettim?

Eritemedim ki neredeyse çoğu gemim battı. Patrol verip sadece denizaltı ve konvoy vurmasını belirledim üstünlük için. Almanya olarak bu şekilde naval bomber gönderip o şekilde aldım. Naval bomber olmadığı için mi kaybettim?
Naval bomber şart değil CAS da iş yapar yapar ama önceden uçaklarla temizleme yapmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı