HOI4 İtalya nasıl oynanılmalı?

Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
2.299
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
R34'ün direksiyonu.
1634488315782.png


Arkadaşlar İtalya oynuyorum. Spg yaptım lakin organizasyonu çok düşük vurduğum zaman aniden bitiyor organizasyon. Support koyacağım army Experience yok.
 
Spg + tank koyma sadece motorize spg koy. İspanyol iç savaşına ateşe ve volunteer gönder. Veteran piyadelerin geldiğinde onları 40 width yap sonrasında 20 width asker spamla eğitimli olsun. Balkanları al ve Fransa'yı Almanyadan çalmay çalış. En basit oynanış tarzı budur. Daha farklı şeyler yapmak istiyorsan deneyerek öğrenmen lazım.
 
Spg + tank koyma sadece motorize spg koy. İspanyol iç savaşına ateşe ve volunteer gönder. Veteran piyadelerin geldiğinde onları 40 width yap sonrasında 20 width asker spamla eğitimli olsun. Balkanları al ve Fransa'yı Almanya'dan çalmay çalış. En basit oynanış tarzı budur. Daha farklı şeyler yapmak istiyorsan deneyerek öğrenmen lazım.

Motorize spg template önerir misiniz hocam.
 
Singleplayer soruyorsan oyun basında hızlıca Yugoslavya'ya savaş aç Fransa'yı düşür sonra savaşa katılan diğer devletleri topla. Hemen İngiliz'e savaş aç ve onu da düşür. 1940 da alman Rus ve Amerika kalacak geriye sadece. İster ilk almanı al ister sende direk Amerika'yı al en sonda Rus'u aldın mı 1943-1944 civarı ortada hiç majör devlet kalmaz. Roma yı çok rahat kurarsın.
Ekran_Goruntusu_1.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı