HOI4 nasıl oynanır?

FQuexs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni başladım 7-8 saat oldu. Anlamadığım birkaç sorun var.
-Donanma ve hava kuvveti nasıl kullanılır?
-Cephede iken askerler de stok bitiyor.
-Silah destek ekipmanı sayısı neye göre üretilir.
-Kaynaklari neye göre takip edebilirim.
-Generaller birliklere neye göre atanıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende sadece hafif tank çıkıyor onu nasıl duzenleyebilirim?

Tankları araştır. Ayrıca önerim kesinlikle uçak üretmen olacak. İtalyan ve almanlara karşı 4 cephede savaştım Japon'larla da toplam 5 ve uçak sayesinde İtalyan'ları ve almanları düşürdük. Amerika da Japon'ları düşürmüştü.

Tankları araştır. Ayrıca önerim kesinlikle uçak üretmen olacak. İtalyan ve almanlara karşı 4 cephede savaştım Japon'larla da toplam 5 ve uçak sayesinde İtalyan'ları ve almanları düşürdük. Amerika da Japon'ları düşürmüştü.

Uçak üretemezse anti Air bassın oda hava üstünlüğünü kırmaya çok işe yarıyor.

Hocam şu an boş zaman içerisindeyim DC adınızı verin isterseniz siz yayın açarsınız ben anlatırım.

Belki yarın olur hocam maç var malum.

Hocam uçak kullanımı donanma kullanımı ordu yönetimi falan gibi olayları 39'da daha iyi öğrenir 36'da fabrika basma, lojistik gibi olayları kolay öğrenir.

Lojistik konusu çok sıkıntı çıkardı İtalya 1936 açtım ütopyada çok lojistik sıkıntısı çektim sürekli tükenen birlikleri kıyıya çekip cepheye sürüyordum.

Hocam uçak kullanımı donanma kullanımı ordu yönetimi falan gibi olayları 39'da daha iyi öğrenir 36'da fabrika basma, lojistik gibi olayları kolay öğrenir.

Lojistik konusu çok sıkıntı çıkardı İtalya 1936 açtım ütopyada çok lojistik sıkıntısı çektim sürekli tükenen birlikleri kıyıya çekip cepheye sürüyordum.

Belki yarın olur hocam maç var malum.

Hocam direk hattı çekiyorum uçakları bırakıyorum orayla ilgilenmiyorum bile genelde kayıp veriyorum bayağa bir ilgilenmediğim için ama çokta vurmuyor bana ama boş bulduğunuz toprağa girerek kolayca düşürebilirsin ve uçak uçak çok önemli uçağı vurduğun gibi etiyopya düşüyor zaten.

Hocam direk hattı çekiyorum uçakları bırakıyorum orayla ilgilenmiyorum bile genelde kayıp veriyorum bayağa bir ilgilenmediğim için ama çok da vurmuyor bana ama boş bulduğunuz toprağa girerek kolayca düşürebilirsin ve uçak uçak çok önemli uçağı vurduğun gibi Etiyopya düşüyor zaten.

Uçaktan anlamadığım için zaten düşüremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı