HOI4 vs GTA4

Burada asıl önemli nokta oyuncunun ilgisini hangisinin çektiği aslında. Sen oynamış olabilirsin bende o kadar oynamamış olabilirim çünkü bana hitap etmiyordur.

Ben oynayıp oynamamaya bir şey demedim? Oyunun aynı şekilde devam edip sıkmadığını söyledim.

Ben oynayıp oynamamaya bir şey demedim? Oyunun aynı şekilde devam edip sıkmadığını söyledim.
Tabi ki anlıyorum fakat siz sıkılmadınız diye x bir kişinin de sıkılmayacağı anlamına gelmiyor. Anlatmak istediğim bu sadece. Her oyun herkese hitap etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakasız 2 oyun ama seçim yapmam gerek. Bütçem ikisi için de uygun. HOI4'ü öğrenemem diye biraz endişeliyim. GTA 4'te çok mu eski olur sizin yorumlarınız neler? GTA serisinden hiçbir oyun oynamadım bu arada sadece AoH2 oynamıştım HOI4 ile benzer.
HOI4'ü maalesef dlcsiz olarak 1400 saat, dlc li 100 saat oynamış biriyim. Paradox oyunlarında dlc oyun demektir. Eğer dlc crack yapmayacaksanız tavsiye etmem lakin gta 4 ün yanında daha çok oynayış sunacaktır ve elbette arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz çok ciddi vakitler. Bence EU4'ünüz yoksa EU4 alın yoksa HOI4 alın.

İkisi arasından GTA 4'ü öneririm.HOI4 biraz karmaşık bir yerden sonra aynı şeyleri tekrar ediyor.Eğer GTA 4'te optimizasyon sorunu yaşarsanız bunun için commandline dosyası ile modları var.

HOI4 gerçekten tekrar açısından rezalet bir oyun her save aynı şeyler yaşanıp yaşanıp duruyor historical açık olsun veya kapalı olsun. GTA 4 en son 10 yaşında falan oynadığım için ona yorum yapamam ama gerçekten öğrendiğinde keyif alabileceğin bir sürü mekaniği olan ve her save bambaşka şeyler olma ihtimali olan EU4'ü öneririm. Bu konu için düşüncem EU4>HOI4>GTA4.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı