HOI4'de İngiltere'ye nasıl çıkarma atılır?

Aziztr31

Hectopat
Daha fazla  
HOI4 oynuyorum Fransa'yı düşürüyorum ancak İngiliz adasına bir türlü çıkartma atılmıyor hava üstünlüğü kurup İngiliz'lerin donanmasını vuruyorum ama benim donanmam gene takılıyor. Almanya olarak oynuyorumç çıkartma atamıyorum böylelikle de savaş bitmiyor. Amerika savaşa girişmeden halletmek istiyorum. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır şuan oyundayım fransayı düşürüp deneyeceğim o zaman çıkartmayı iskoçya tarafından atacağım
İskoçyaya çıkmaya çalış Fransa düşünce Dover ve Portsmouth'a da çıkartma at, yani İskoçyayı dikkat dağıtmak için kullan. Aynı anda büyük bir çıkartma atmak istiyorsan Landing Craft araştırabilirsin.

HOI4 oynuyorum Fransa'yı düşürüyorum ancak İngiliz adasına bir türlü çıkartma atılmıyor hava üstünlüğü kurup İngiliz'lerin donanmasını vuruyorum ama benim donanmam gene takılıyor. Almanya olarak oynuyorumç çıkartma atamıyorum böylelikle de savaş bitmiyor. Amerika savaşa girişmeden halletmek istiyorum. Nasıl yapacağım?

Hava üstünlüğünü kuruyorsun da niye paraşütçü atmıyorsun? En basit yöntem paraşütçü atmak ki işe de yarıyor içini iyi ayarlarsan ve 25 tane falan paraşütçü atarsan çok rahat alırsın İngiliz anakarasını donanmayla uğraşmaya gerek yok.

Bu oyunda savaş gemilerinin hiçbir önemi yok. Submarine + Fighter + Naval Bomber yeterli. Kanalda hava üstünlüğünü sağla, naval bomber uçaklarını fighter uçakları ile birlikte yolla bitti. Oyun 2016 yılında çıktığından beri donanma işini hala çözemedi paradox.

paraşütçü birlik nasıl yapacağım
1662891850659.png

Araştırdıktan sonra basabiliyorsun.

tamamdır araştırıyorum ancak bunları cepheye uçaklarlamı göndereceğiz yoksa normal infantry division gibimi
Hocam bir havaalanına transport uçaklarını koyacaksınız. Ondan sonra paraşütçü birliklerine basınca bir paraşüt işareti göreceksiniz. Oraya basın sonra transport uçaklarınızı koyduğunuz havalimanına basıp istediğiniz bölgeyi seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı