HOI4'de Mustafa Kemal iyileştirilmiyor

Merhabalar. Mustafa Kemal'i iyileştiremiyorum. Çok garip. Ne yapmam gerek? Gri olarak kaldı mektup olan yer.

Eki Görüntüle 921453
Atatürk'ün hastalandığına dair bir yazı çıkacak. Sonra onu kararlar kısmından tedavi et ya da emekli et yazısı çıkacak. Tedavi edersen yavaş yavaş güç kaybediyor ve oyun başındaki artıları kayboluyor ve ölüyor. O yüzden emekli edin.
Ben biraz ilerledim ama başka ilerleyeceğim bir yer var mı?
Eki Görüntüle 921496
Hocam Atatürk'ü iyileştirebilmek için dlc lazım.

Atatürk'ün hastalandığına dair bir yazı çıkacak. Sonra onu kararlar kısmından tedavi et ya da emekli et yazısı çıkacak. Tedavi edersen yavaş yavaş güç kaybediyor ve oyun başındaki artıları kayboluyor ve ölüyor. O yüzden emekli edin.

Hocam Atatürk'ü iyileştirebilmek için dlc lazım.
Biraz saçma olmuş DLC ile iyileştirmek ama neyse hesabımda para olursa alırım DLC leri de.

Tüm genişletme dlclerini alın çünkü mesela Almanya dlcsinde Kutsal Roma İmparatorluğu kurma imkanınız oluyor.
Bunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için.
Tüm genişletme dlclerini alın çünkü mesela Almanya dlcsinde Kutsal Roma İmparatorluğu kurma imkanınız oluyor.
Ve bir sorum olucak ben çıkartma yapmaya çalışırken çıkartmanın nereden yapılacağını ve nereye yapılacağını seçiyorum bekliyorum ama -%20 ordu hazırlanıyor diyor ve bu hazırlanma hiç bitmiyor. Nasıl çıkartmayı tam olarak yapabilirim?

Faşist olmak için faşistler ülkede %50'yi geçince eventlerden seçime gidin.
Teşekkürler. Artık faşist oldum.
1615720223809.png

Boşta çok politika puanın var, istersen research & production sekmesinden endüstriyel ve askeri anlamda personel alabilirsin.

Teşekkürler. Artık faşist oldum.
Eki Görüntüle 921535
Fotoğrafta gördüklerim kadarıyla ne yapmanız gerektiğini söyleyeyim.
1- Savaş ekonomisine geçin.
2-Askerlik yasasını ''geniş zorunlu askerliğe'' alın.
3-Politika sekmelerinin hepsini doldurmaya özen gösterin.

Çok saçma bir şey oldu. Yunanistana savaş ilan ettim ve ardından galiba 6 7 ülke bana savaş ilan etti içlerinde britanya dahil. Galiba bittim. Bende Almanyayı çağırıcağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı