Çözüldü HOI4'te Fransa Suriye'den itilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam şimdi aklıma geldi. Erken dönemde arti basamıyorum 4 fabrika var zaten 1 tanesini bile versem yetersiz kalıyor. Ayrıca Template'in destek kısmına ne koyacağımı da söylememişsiniz.

Hocam az çok ne yapacağınızı bilirsiniz diye düşündüm.
Engineer yeterli olur, Turkiyesiniz endüstriyi darlamayın.
Hocam zaten öyle istendiği zaman uretebilecek bir şey değil art early de.
Ekonomik focuslari bitirin ordu focuslarina geçeceğiniz vakit zaten yavaştan ülke kendi kendine yetebilen bir hale geliyor. O ara 36 top olacak şekilde template'nizi yapın. 21 ya da 24 width olsun.
Default Türkiye Template'i. 9 piyade, uçak sayısı da oyunun kendi verdiği sayıda. Sanırsam 100-150 civarı bir şeydi.
9 inf 1 art yapın, cas olarakta 4x bomb locks kullanın, 38'nin ortalarına kadar 4x 4x light gun(öyle birşeydi sanırım) fighter üretin yada direkt default gelen airframe'i üretin.
39 başına gelince CAS üretmeye başlayın.

9 inf 1 art yapın, CAS olarak da 4X bomb locks kullanın, 38'nin ortalarına kadar 4X 4X light gun(öyle bir şeydi sanırım) Fighter üretin ya da direkt default gelen Airframe'i üretin.
39 başına gelince CAS üretmeye başlayın.

Hocam o 4X şeyler bende yok DLC ile geliyor. Onun dışında askeri fabrika basmaya ne zaman başlayayım?

38 ortası, zaten endüstrin içler acısı oluyor. Civil 38 Eylülüne kadar basarsan iyi olur.

38 ortası, zaten endüstrin içler acısı oluyor. Civil 38 Eylülüne kadar basarsan iyi olur.

Hocam şimdi aklıma geldi. Erken dönemde arti basamıyorum 4 fabrika var zaten 1 tanesini bile versem yetersiz kalıyor. Ayrıca Template'in destek kısmına ne koyacağımı da söylememişsiniz.

Son düzenleme:

Ekonomik focuslari bitirin ordu focuslarina geçeceğiniz vakit zaten yavaştan ülke kendi kendine yetebilen bir hale geliyor. O ara 36 top olacak şekilde template'nizi yapın. 21 ya da 24 width olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam taktik işe yaradı bilgilisiniz diye size bir şey sormak istiyorum. Sınırları nasıl tutacağım? Mesela belirli bir taktiği var mı yoksa her vilayete asker koymam zorunlu mu? Oyunu 400 saat oynadım ama hala bu konuda kafam karışık.

Hocam taktik işe yaradı bilgilisiniz diye size bir şey sormak istiyorum. Sınırları nasıl tutacağım? Mesela belirli bir taktiği var mı yoksa her vilayete asker koymam zorunlu mu? Oyunu 400 saat oynadım ama hala bu konuda kafam karışık.

Hocam 21 width template ile AI'ya karşı cepheyi tutup CAS desteği ile itersiniz. Tank falan üretmenize gerek yok, Türkiye ile tank üretmek saçmalık zaten, üretebilseniz bile itemezsiniz.
CAS ve template, 21 width 9 inf 1 art engineer ile başlayıp endüstriniz arttıkça örnek veriyorum, 1 art yerine 3 art yapın.
Ayri birlik üretmenize gerek yok, boş iş WW2 bu WW1 değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı