HOI4’te ne yapılmalıdır?

Oyunu öğrenin. Rehber videolar yardımcı olur ama en iyi öğrenme deneyimleriniz ile olur.
By Blood Alone geçmeden önce az çok birşeyler yapabiliyordum şimdi o da olmuyor.

Almanya için polonya ya 1939 yılında saldırman o zamana kadar focus ağacından ekonomini ve ordunu güçlendirmen lazım. Atılan videolardan hangi sırayla focus gideceğini öğrenebilirsin. Oyunu öğrenmek için oyunda ortalama 70 saatin olması lazım haberin olsun.
Zaten 4 yıl planı 39 eylülü girme falan cepte. Gerisini basaramiyorum.

Çok resmi takılmak yerine eğlenerek öğrenmek istiyorsanız reklam gibi olmasın ama Murat komutan kanalında ve 2. kanalında (muratabigf) multiplayer oynuyor *bence* izlemesi çok zevkli HOI4 zamanla öğrenilecek bir oyun hata yapa yapa öğreneceksin.
Zaten onun 3 kişilik son serisini full izledim. Hatta oyunu kendisinden öğrendim. Ama genede basaramiyorum. Bir yerde eksik yapıyorum sanki
 
By blood alone geçmeden önce az çok bir şeyler yapabiliyordum şimdi o da olmuyor.

Zaten 4 yıl planı 39 Eylül'ü girme falan cepte. Gerisini basaramiyorum.

Zaten onun 3 kişilik son serisini Full izledim. Hatta oyunu kendisinden öğrendim. Ama gene de basaramiyorum. Bir yerde eksik yapıyorum sanki.

Zamanla öğrenirsin merak etme herkes başta öyleydi sürekli save al yaptığın hataları tekrarlamamaya çalış agora modu var onunla oynayabilirsin daha rahat bana göre.
 
Multiplayer oynarsanız sıkılmazsınız internetten tank dizaynlarına bakarak yaparsanız güçlü tanklarla düşmanı ezersiniz böylece keyif alabilirsiniz.
 
Focus.AutoComplete (anında focus tamamlama) gibi kodları kullanabilirsiniz. Onun dışında ekipman oldukça asker spamlemeyi unutmayın. Kullanmayacağınız askerleri silin ya da değiştirin.
Ben sadece manpower kullanıyorum. Onun dışında sevmiyorum.

Multiplayer oynarsanız sıkılmazsınız internetten tank dizaynlarına bakarak yaparsanız güçlü tanklarla düşmanı ezersiniz böylece keyif alabilirsiniz.
İnsanlarla konuşmadan nasıl oynarım bilemem. Zaten oda kurma falan hiç bilmiyorum. Tank dizaynı rahat hollanda ama belçika sıkıntı medium ve hafif var
 
Bana üretim bandınızı, ekonomik durumunuzu ve üretim ile division templatelerini atabilir misiniz?

Kaç seferdir kaybettigim için ve PC sıfırlandığı için atamam. Ama şöyle izah edeyim. 39 Ekim'de 190 fabrika Polonya'da önce avcı 20 orta uçak 10 fabrika. Piyade ekipmanı 15 topçu, tanksavar ve uçaksavar 10 fabrika. Hafif ve normal tank şasi 10 fabrika. Piyade 38 Width 30 u piyade tanıda ise 28 Width 10 hafif 10 orta geri kalanı aynı piyade gibi topçu tanksavar falan. Yaklaşık 100 sivil 10 tersane ve 90 falan askeri fabrika var sınırlı ihracat ve War economy. Ucaği falan özelleştirdim. Hjalmar falan var advisorlarda da
 

Geri
Yukarı