HOI4'te oyunu hızlandırdığım zaman oyunun yavaşlaması

İşletim sistemi
Windows 10

copilor

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iyi bir sistemim olmasına rağman HOI4'te oyunu hızlandırmaya başladığım zaman oyun aniden 15 - 20 FPS'lere düşüyor. Çözümünü bilen lütfen cevap versin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun 1939'dan sonra mı kasıyor ? Çünkü o zaman çoğu kişide kasıyor.
hayır 1936 dan kasmaya başlıyor
Ben yıllardır oynuyorum sadece Core 2 Duo E8400 işlemcili GT420 ekran kartlı bilgisayarımda kasmadı, şimdiki Ryzen 5 1600 ve RX 570'li bilgisayarımda bile aynı şekilde kasıyor zamanı hızlandırınca. Katlanmak lazım.
aynı sistem bende de var r5 rx570 16gb ram yinede kasıyor
Arkadaşlar 1939 dan sonra veya savaş başladıktan sonra kasmıyor oyuna girer girmez hızlandırıyorum kasmaya başlıyor bu arada vanillayı deneyeceğim olursa geri yazarım

-nojoy -heapsize 6291456 -nomansky -high -sm4 -useallavailablecores +mat_queue_mode 2 -nobrowser -novid -freq 60 -thread 4 -fulscreen +exec autoexec +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex1 -malloc=system

Eğer RAM 8 GB ise ''heapsize'' bölümüne 4194304 yazı ben bu kodda 16 GB RAM için 6291456 yazdım.
''Thread'' yazan yer işlemci çekirdek sayısı.
''freq'' yazan da monitör Hz değeri
bunları Steam/HOİ4/Özellikler/Başlatma Seçenekleri bölümüne yapıştırın ve tamam diyin.
ardından hoi4 atölyesine girip bu modlara bakabilirsiniz :
hayır 1936 dan kasmaya başlıyor

aynı sistem bende de var r5 rx570 16gb ram yinede kasıyor
Arkadaşlar 1939 dan sonra veya savaş başladıktan sonra kasmıyor oyuna girer girmez hızlandırıyorum kasmaya başlıyor bu arada vanillayı deneyeceğim olursa geri yazarım
-nojoy -heapsize 6291456 -nomansky -high -sm4 -useallavailablecores +mat_queue_mode 2 -nobrowser -novid -freq 60 -thread 4 -fulscreen +exec autoexec +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex1 -malloc=system

Eğer RAM 8 GB ise ''heapsize'' bölümüne 4194304 yazı ben bu kodda 16 GB RAM için 6291456 yazdım.
''Thread'' yazan yer işlemci çekirdek sayısı.
''freq'' yazan da monitör Hz değeri
bunları Steam/HOİ4/Özellikler/Başlatma Seçenekleri bölümüne yapıştırın ve tamam diyin.
ardından hoi4 atölyesine girip bu modlara bakabilirsiniz :

Tabi eğer aramızdan bir babayiğit çıkar da ben bu oyun yapımcılarına çağrı yapacağım imza toplayalım bu soruna odaklansınlar derse o ayrı :) .

-Nojoy -heapsize 6291456 -nomansky -High -SM4 -useallavailablecores +MAT_QUEUE_MODE 2 -nobrowser -novid -freq 60 -thread 4 -fulscreen +exec autoexec +CL_FORCEPRELOAD 1 -NOD3D9EX1 -malloc=System.

Eğer RAM 8 GB ise "heapsize" bölümüne 4194304 yazı ben bu kodda 16 GB RAM için 6291456 yazdım.
"Thread" yazan yer işlemci çekirdek sayısı.
"Freq" yazan da monitör HZ değeri.
Bunları Steam/HOİ4/Özellikler/Başlatma seçenekleri bölümüne yapıştırın ve tamam deyin.
Ardından HOI4 atölyesine girip bu modlara bakabilirsiniz:

Tabi eğer aramızdan bir babayiğit çıkar da ben bu oyun yapımcılarına çağrı yapacağım imza toplayalım bu soruna odaklansınlar derse o ayrı :) .

Bu arada bayağı yazmışsın çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı