Hollow Knight vs Dead Cells

WolreaG

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
3.710
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
İzmir/Urla
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GT 730, 8 GB RAM, i5-4590
Cinsiyet
Erkek
Hollow Knight 9.60TL %60 indirim ile. Dead Cells ise 24TL'ye indi %40 indirim ile bende de 26.70TL var ikisinden birisini alacağım. Hangisini alayım? Türkçe olarak oynamak istiyorum buna göre değerlendirirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dead Cells'i önerebilirim. Hikayesi tam olarak benim tarzımdaydı ve çok sürükleyiciydi. Silah ve düşman çeşitliliği ise bayağı fazla. Bence, gamepadin varsa daha keyifli bir oynanış sunuyor ama yoksa klavyede keyifli sıkıntı çıkarmıyor. Eger biraz daha para bulabilirsen DLC'lerine de bak derim.
 
İkisi çok farklı. Birisi metroidvania türünde souls-like bir yapım diğeri ise rogue-lite bir yapım.

Hangi türe daha çok ilgi duyuyorsan ona yönelebilirsin, ikisi de türünün efsane oyunları diyebilirim.
 
Arkadaşlar şöyle yapayım diyorum 1 saat Dead Cells oynayım, sonra beğenirsem devam ederim beğenemzsem Hollow Knight a geçerim olur mu?
 
Oynanış olarak hollow Knight daha iyi oyun afmosferi ve müzikleri sarıyor. İki oyundan da hikaye bekleme özellikle Dead Cells de hikaye yok gibi bir şey. Hk de lore var da hikaye anlatımı yok bir şey anlamıyorsun YouTube açmadığın sürece.
 
Korsan indir hangisini beğenirsen sonra satın al. Korsana güvenmiyorsan da Steamde 2 saat iade süren var. Dead cells güzeldi ama ölünce en başa atması ve bulduğum güzel silahların gitmesi oyundan soğuttu beni.
 

Geri
Yukarı