Hometech Alfa 600C 999 TL'ye alınır mı?

Teşekkür ediyorum yardımınız için.

HDD desteği ile arttırılabilir hafıza yazmış o yüzden takılabilir diye düşünüyordum.
Emin değilim ama içini açınca görmeniz gerek. Laptop aşırı ince olduğundan takılamıcağını öngördüm. HDD bu kadar ince değil çünkü.
Bu konuda diğer arkadaşlara da sorun belki yanılıyor olabilirim.

Buna benzer bir ürün kullanıyorum. Tbao tbook 14. 2. el almıştım. Benimkinde 4 çekirdekli celeron n3450 işlemci, 6 gb ram ve 64 gb hafıza var. Çok memnunum hem taşıması çok kolay hem macbook kadar havalı kasası hemde gündelik işler için çok hızlı. İnternetten film izlemek mini hdmi ile televizyondan maç izlemek için kullanıyorum. Yalnız oyun oynamayı aklınızdan bile geçirmeyin mobile pubg bile kasılıyor ve kulaklık takılıyken pc yi açmazsan kulaklıktan ses alamıyorsun

Emin değilim ama içini açınca görmeniz gerek. Laptop aşırı ince olduğundan takılamıcağını öngördüm. HDD bu kadar ince değil çünkü.
Bu konuda diğer arkadaşlara da sorun belki yanılıyor olabilirim.
Normal bilgisayarlada ki HDD'lerin boyutu 3.5 laptop için olanların ise 2.5 daha inceler yani. İnternetten bakarsan görürsen zaten.

una benzer bir ürün kullanıyorum. Tbao tbook 14. 2. el almıştım. Benimkinde 4 çekirdekli celeron n3450 işlemci, 6 gb ram ve 64 gb hafıza var. Çok memnunum hem taşıması çok kolay hem macbook kadar havalı kasası hemde gündelik işler için çok hızlı. İnternetten film izlemek mini hdmi ile televizyondan maç izlemek için kullanıyorum. Yalnız oyun oynamayı aklınızd
Siz kullanıyorsunuz madem soralım bildiğimiz laptop HDD' si takılabiliyor mu o tarz laptopa?
Normal bilgisayarlada ki HDD'lerin boyutu 3.5 laptop için olanların ise 2.5 daha inceler yani. İnternetten bakarsan görürsen zaten.
Biliyorum kendim de laptop kullanıyorum ancak laptopun inceliğine bakarsanız o HDD' nin de sığamayacağı yönde fikrim. Gerçekten ince bir cihaz.

Siz kullanıyorsunuz madem soralım bildiğimiz laptop HDD' si takılabiliyor mu o tarz laptopa?

Biliyorum kendim de laptop kullanıyorum ancak laptopun inceliğine bakarsanız o HDD' nin de sığamayacağı yönde fikrim. Gerçekten ince bir cihaz.
Bendekine sadece mini boy msata ssd takılabiliyordu. Bu modele laptop harddiski takılabiliyo yazmışlar. Ben aldığımda arkadaş 250 gb ssd koymuş ama ssd yi 1. Harddisk yapmaya çok uğraştım demişti. Zaten ben aldığımda bilgisayarda, bilgisayarın kendi 64gb harddiski devre dışıydı anca o şekilde sistemi ssd ye kurabilmiş. Sonra ben o ssd yi satıp kendi harddiskini kullanmaya başladım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı