Hometech BIOS ayarı sonrası tuşlar ve USB çalışmıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
BIOS'tan bir ayar yaptım kurcalarken kardeşimin Hometech yeni aldığı bilgisayara. Ne tuşlara basılıyor ne touchpad çalışıyor ne USB'den herhangi bir şey okuyor, çalışıyor. O ayardan önce her şey normaldi. Lütfen bilen arkadaşlar yardım edebilir misiniz nasıl çözeceğim bunu?

Aynı sorun bende de oldu. Homotech HT14X model bilgisayara Ne yaptıysam açılmıyor. Sadece açma kapama tuşu çalışıyor. Bunun haricinde bir tepki yok. BIOS'tan ayarlarını değiştirdim böyle oldu. Servisine gönderdim Ekran kırık değişmesi lazım diye dönüş yaptılar. Ekrana da kendi fiyatı kadar fiyat istediler. Nasıl bozulduğunu bilmesem onları da işten anlayan bir servis sanacağım. Tablet mantığı ile bir fabrika ayarı çekmek gerekiyor bu cihaza ama onu nasıl yapacağımı bulamadım bir türlü. Tablet desen tablet değil, laptop desen laptop değil. İçinde iki batarya iki de kart var. Ne BIOS pili var görünürde ne de işlemci RAM. Hepsi de ufacık ana karta gömülü durumda.

Aynı sorun bende de oldu. Homotech HT14X model bilgisayara Ne yaptıysam açılmıyor. Sadece açma kapama tuşu çalışıyor. Bunun haricinde bir tepki yok. BIOS'tan ayarlarını değiştirdim böyle oldu. Servisine gönderdim Ekran kırık değişmesi lazım diye dönüş yaptılar. Ekrana da kendi fiyatı kadar fiyat istediler. Nasıl bozulduğunu bilmesem onları da işten anlayan bir servis sanacağım. Tablet mantığı ile bir fabrika ayarı çekmek gerekiyor bu cihaza ama onu nasıl yapacağımı bulamadım bir türlü. Tablet desen tablet değil, laptop desen laptop değil. İçinde iki batarya iki de kart var. Ne BIOS pili var görünürde ne de işlemci RAM. Hepsi de ufacık ana karta gömülü durumda.
Selam, sorununuza çare bulabildiniz mi?

Alfa 1150 AiO PC de BIOS ayarlarından sonra görüntü gitti. Pili çıkarınca da sıfırlamıyor maalesef. BIOS doyasını da bulamadım. Yol bilen yardım.
Tek çare garanti hocam. Ben öyle çözdüm onların elinde var BIOS sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı