Çözüldü Hometech WI101 BIOS Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hmaras

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Hometech WI101 tablet PC Windows 10 işletim sistemi yüklü.
Win7 veya Android yüklemeye çalışırken epey uğraştım sanki olacak gibiydi ama son anda yanlışlıkla BIOS'tan USB ayarlarını değiştirmişim ve tablet tekrar düzeltme imkanı vermiyor.

Windows 10 çalışıyor olmasına rağmen klavye ve USB bölümleri çalışmıyor. BIOS'a giriyorum BIOS ayarlarını düzeltmek için ilerleme yapamıyorum takılıp kalıyor.
Ben de BIOS'u Windows'tan güncellemeyi düşündüm ama Hometech destek sayfasında firma maalesef BIOS güncel dosyasını yayınlamamış. Ayrıca firma BIOS yüklemesine 100 TL istiyor.

Elinde Hometech WI101 BIOS güncel dosyası olan arkadaş var mı? Paylaşabilirse sevinirim veya BIOS güncelleme yöntemini anlatabilecek birileri var mı?

Teşekkürler.

Çözüm
Hmaras beyin paylaştığı BIOS ile kullanım dışı kalan, açılmayan WI101 netbookun BIOS'unu lehim istasyonu ile söktüm, CH341A BIOS yazma aparatı ve bu aparatın v1.34 sürümlü programı ile aşağıdaki linkteki BIOS'u yükledim. Sorunsuz açıldı sadece trusted Engine hata verdi o da herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Kullanımda hiçbir problem çıkarmıyor. Çıkabilecek hatalardan sorumlu değilim, kendi sorunumu böyle çözdüğüm için paylaşıyorum.

Download linki:

Yardımcı olmak için olan isteğiniz için çok minnettarım. Tekrar BIOS üzerinden çökme yaşarsam ilk işim size gelmek olacak.

Hmaras beyin paylaştığı BIOS ile kullanım dışı kalan, açılmayan WI101 netbookun BIOS'unu lehim istasyonu ile söktüm, CH341A BIOS yazma aparatı ve bu aparatın v1.34 sürümlü programı ile aşağıdaki linkteki BIOS'u yükledim. Sorunsuz açıldı sadece trusted Engine hata verdi o da herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Kullanımda hiçbir problem çıkarmıyor. Çıkabilecek hatalardan sorumlu değilim, kendi sorunumu böyle çözdüğüm için paylaşıyorum.

Download linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Harmes ! sayende Hometech tablet pc biosu silindi Pc açmadı Teşekürler Sayende Pc Çöktü .!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…