Homofobik misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey ilgi amaçlı, LGBT'nin şuan da bu kadar duyulmasının sebebi insanların karşı çıkması değil, ilgi çekmek istemeleri, tahminimce LGBT'ye karşı çıkanlar için ilgi çekmek istediler ve bu işin cıvkını çıkardılar.
İnsan gibi LGBT bireyi olacaksan ben niye seni suçlayayım, hiç görüşmeyeceğiz ki? Belki de hiç konuşmayacağız.
Zaten olay burada bitiyor, LGBT bireyleri kendi evlerinde ilişkilerini yaşıyor, 14 yaşında ki çakma LGBT bireyleri sosyal medya da ilgi manyaklığı yapıyor.

Sanırım olay İzmir'de olmuştu en az 100 kişi ezan sesini ıslık ve el çırpma sesleriyle susturmaya çalışmıştı.

Sanırım olay İzmir'de olmuştu en az 100 kişi ezan sesini ıslık ve el çırpma sesleriyle susturmaya çalışmıştı.
Bu 100+ hadsiz kişiden yola çıkarak Türkiye'de yüz binlerce, dünyada yüz milyonlarca eşcinsel, transseksüel insana karşı mısınız yani? Doğru bir yaklaşım mı sizce?
Homofobiğim. Bunu kendileri yaptılar. Kendilerinden nefret ettirdiler.
1 tane bile LGBTİ birey tanıdığınız var mı? Eylemler sebepli eylemci kişilerden nefret etmek başka, cinsel kimlik ve yönelimi yüzünden rastgele insanlardan nefret etmek bambaşka.

Ben bu topluma öfkeliyim. Gözüme sokamazlar yaptıklarını. Siz galiba onlara saygı gösterenlerdensiniz.

Bugün çıkan olaylar karşısında sormak istedim. Fikriniz nedir?
Her zaman dediğim gibi, siyah ve beyazın ortasında her zaman gri bir alan olur, dolayısıyla farklı yönelimler olabilir. Ancak, doğal yollarla üreme olmadığından tasvip ettiğim bir şey değil, ayrıca eşcinselliği yaşam şekline dönüştürenlere karşıyım. Onun dışında umurumda değil, çok eşlilik içinde benzer görüşlerim var, tercih veya yönelim meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…