Pikachewie
Hectopat
- Katılım
- 25 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 701
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 2
Çok göze sokulmadıkça rahatsız olmuyorum.
Sokakta gösteri ve eylem anayasal bir haktır, ne hakla "karşı olmak zorunda" oluyorsunuz? Herkes istediği her konuda sokağa çıkıp barışçıl bir şekilde eylem yapabilir.Sokakta gösteri yapanlara tabiki karşıyım olmak zorundayım. Bugün Kürdistan sloganları atmışlar, tabi ki hepsi öyle değildir ama dediğim gibi yine de sokakta gösteri yapanlara karşı 'homofobik' biriyim.
Eylemi oramızı buramızı açalım iğrenç olalım tarzında yapıyorlar.Neden hiçbiri normal değil? Neden düzgünce slogan atıp gitmiyorlar? Neden bu kadar insan onlardan nefret ediyor bir düşünün.Sokakta gösteri ve eylem anayasal bir haktır, ne hakla "karşı olmak zorunda" oluyorsunuz? Herkes istediği her konuda sokağa çıkıp barışçıl bir şekilde eylem yapabilir.
Kürdistan sloganı atan bir grup teröristin, kimlik ve yönelimlerinin toplum ve devlet tarafından kabul edilmesi için uğraşan insanlarla hiçbir alakası yok.
Devlet yöneticileri çıkıp insanlara sırf homoseksüel, transseksüel olduğu için "ahlaksız, cehennemlik" diyor. Tabii ki sokağa çıkacaklar, eylem yapacaklar.
Eylemi oramızı buramızı açalım iğrenç olalım tarzında yapıyorlar. Neden hiçbiri normal değil? Neden düzgünce slogan atıp gitmiyorlar? Neden bu kadar insan onlardan nefret ediyor bir düşünün.
Bu da içlerindeki bir kesim. Tamamını geçtim çoğunluğunu bile temsil etmiyor.Eylemi oramızı buramızı açalım iğrenç olalım tarzında yapıyorlar.Neden hiçbiri normal değil? Neden düzgünce slogan atıp gitmiyorlar? Neden bu kadar insan onlardan nefret ediyor bir düşünün.
Buna elbette katılıyorum, ama benim tahminim o sloganları atan kişilerin zaten belirli bir grup olarak bir arada bulunması. Öyle bir ortamda tepki vermek, pratikte çok daha zor olsa gerek. Ben şahsen cesaret edemezdim karşımdaki kim olduğu belirsiz, potansiyel terörist insan grubuna tepki göstermeye. Bence zaten bu tip sloganları duyunca, barışçıl eylemciler de o alanı terk ediyordur. Ben olsam böyle yapardım. Alırdım arkadaşlarımı 2 sokak ötede sakince yürürdüm.@holywitcherofrivia hocam söylediklerinize hak veriyorum ancak hakkımı aradığım bir eylemde kürd*stan sloganı atılıyorsa susturmam gerekir. Benim imajıma zarar veren bir şey
Ya ne alakası var, kimsenin ezan susturmaya çalıştığı yok. İnsanlar sizin nefretinize ve şiddetinize rağmen hayatta kalmaya çalışıyor sadece.Sonuna kadar evet.
Ezanları susturmaya çalışan bir şeye ölsem saygı duymam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.