Homofobik misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 yaşında kendini LGBT üyesi olarak nitelendirip alakası olmasa bile bakirelikten çıkmak için can atan kaç kişi gördüm ben. Sonra çocuklara neden kötü örnek olsun falan diyorlar. Vatana hayrı olmadıklarından eminim. Ulan kayyum rektör olayı ile bile bağladılar ya şu saçmalıkları al sana maksimum homoseksüel zekası. Ya arkadaş Instagram, UEFA vesaire bunlar küçük örnek her büyük şirket, ülke destek çıkıyor ya bunlardan gaz alıyorlar. Artık topluma kendilerini kabullendirmek değil amaç; farkındalık/ üstünlük yaratmak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimiz insanız ama bir toplumda yaşıyoruz birinin eş cinsel olması umurumda değil fakat bana göre Türkiye de yaşayan eş cinseller kendini sürekli toplumdan ayırmak istiyor böyle olmayanda çok var fakat bana olan daha fazla geliyor .
 
Kim ne yapıyorsa partneri ile özel bir şekilde yaşasın. Eşini paylaşan leşler dışında. Onların ben...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık LGBT gibi hareketler hükümetlere bile zarar vermeye başladı. Bakın değiştirmek demiyorum zarar diyorum. Bir ülkenin hükümeti zarar görürse devlet de zarar görür. Bazı hükümetler tamamen izin verirken bazıları da tamamen yasaklıyorlar. Yani ortası yok. Hep bir aşırılık var. Özellikle Türkiye genelinde konuşursak, bana homofobik diyebilirsiniz ancak Kanada veya Hollanda gibi bir ülkede yaşasam, normal bir birey olarak kabul görürdüm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı