Homunculus Gerçek Midir?

Gerçek midir?

• Oy verenlerin toplamı
    135
Hani insan spermi dışarıda çok fazla yaşamazdı? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Homunculus gerçek midir değil midir denemeden bilemem, böyle bir olayın varlığını da ilk defa sizden duydum. Yalnız merak ettiğim bu deneylerle bu insanlar neyi kanıtlamaya çalışıyorlar? Bilimadamlarınca yapılmış herhangi bir çalışma ya da açıklama var mı? Sırf Youtube'a video atmak için bu tür ne idüğü belirsiz canlılar oluşturup, sonra da onları öldürmeyi ya da beslemeyi doğru bulmuyorum -eğer yapılanların bilimsel bir dayanağı yoksa tabi- Video keşke ingilizce olsaydı ya da Türkçe - İngilizce altyazılı, belki adamın amacını daha iyi anlayabilirdik

Bu konuyu nasıl rapor edebilirim? Olmamasını düşünüyorum.
Daha önce bu kadar saçma bir düşünce şekli görmedim lakin bunu yaşınıza veriyorum. Bilimin gelişimi engellendiğinde dinini daha iyi yaşayacağını düşünen insanların yokolması dileğiyle.

Gerçek olup olmaması önemli değil. Allah'ın yarattığını bozmak yasaktır. Bu tip şeylere takılmayın.

Daha önce bu kadar saçma bir düşünce şekli görmedim lakin bunu yaşınıza veriyorum. Bilimin gelişimi engellendiğinde dinini daha iyi yaşayacağını düşünen insanların yok olması dileğiyle.

Kardeşlerim bilimsel olarak da dini olarak da cevabını sizlere vereyim. @aksar kardeşim dinimizde okumamız ve her bilim ve irfanı öğrenmemiz istenmiştir. @Asya Ay bilimsel gelişimi destekleyen bir insanım kardeşimizin yaşından dolayı onu küçümseme belki yaş olarak bizden büyük ama bilmiyordur. Bu arada herkesin fikirleri farklı olabilir kardeşim. Saygı duymak lazım.

Çaktırmayın hortlatmışım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı