Homunculus Gerçek Midir?

Gerçek midir?

• Oy verenlerin toplamı
    135
Ah şu testleri bana yapacaklar var ya.:D
Gübre derken?
Yumurtanın besin alabilmesi için gübre içine konması gerekir diye biliyorum. O zamanlarda kullanılan at gübresi müthiş verimli bir besindir. Hatta abartıyor olabilirim, ancak zigotun anasından aldığı besin gibi değerlidir.

Homunculus gerçek midir değil midir denemeden bilemem, böyle bir olayın varlığını da ilk defa sizden duydum. Yalnız merak ettiğim bu deneylerle bu insanlar neyi kanıtlamaya çalışıyorlar? Bilimadamlarınca yapılmış herhangi bir çalışma ya da açıklama var mı? Sırf Youtube'a video atmak için bu tür ne idüğü belirsiz canlılar oluşturup, sonra da onları öldürmeyi ya da beslemeyi doğru bulmuyorum -eğer yapılanların bilimsel bir dayanağı yoksa tabi- Video keşke ingilizce olsaydı ya da Türkçe - İngilizce altyazılı, belki adamın amacını daha iyi anlayabilirdik
Deneyi ortaya atan kişi modern tıbbın kuruclarından Paracelsus ortaya atmıştır. Ki deneyin gerçek yapılışı tavuk yumurtası değil, at rahmi ile yapılır
Yahu arkadaşlar ortaokulda hiç mi biyoloji dinlemediniz tavukdan çıkan yumurta zaten döllenmiş bir yumurtadır. Hali hazırda spermini seçmiş yumurta tekrar sperm almaz. Siz döllenmiş yumurtayı (hücre olan) tekrar döllemek istiyorsunuz bu imkansız bir olay. En azından ben öyle biliyorum.
Tavuk mu becerelim o zaman kardeş ? 😂

Gerçekten inanıp oy veren olmuş. Arkadaşım insanın kromozom sayısı ve tavuğun kromozom sayısı aynı mı? Tamamen yalandan ibaret. Bu videoların nasıl yapıldığını da öğrenmek istiyorsanız alın size link. Bilime dayalı olduğunu söylüyorsunuz. Ancak bilimin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Bu yüzden mesela aynı köpek türü içinde kırma denen türlerden görebiliyorsunuz. Labrador ve Pitbull melezi görebilirsiniz. Ama kedi ve köpek melezi veya deve ve fil melezi bir hayvan görmüyoruz. Bunun sebebi budur işte. Farklı türler dölleyemezler yumurtayı. Şu konuyu hortlatmaktan da vazgeçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı