Honda PCX 125 2021 için lastik önerisi

Elweald

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2021
Mesajlar
1.528
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ön ve arka olmak üzere 2 adet 4 mevsim lastik almak istiyorum. Bir öneriniz var mı? Veya bu siteden alabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mı?

Arka 130/70
Ön 110/70
 

Pirelli angel çok güzel bir lastiktir. Çabuk ısınır. Islak performansı da iyidir.

Hocam teşekkür ederim önerin için bu markayı ve siteyi ilk defa görüyorum siteden daha önce alışveriş yaptınız mı ve ek olarak fiyat sizce iyi mi yoksa piyasaya göre tuzlu mu dışarıda bulsam daha uyguna bulabilir miyim?
 
Yaptım evet. Piyasasını bilmiyorum. Biz sadece burdan lastik alıyoruz. Güven meselesi hocam. Her zaman taze lastik gönderilir, mallarının arkasındadırlar.

Motorunun en önemli parçalarından biri lastik. Ucuza kaçmak istemezsin. :)
 
Yaptım evet. Piyasasını bilmiyorum. Biz sadece buradan lastik alıyoruz. Güven meselesi hocam. Her zaman taze lastik gönderilir, mallarının arkasındadırlar.

Motorunun en önemli parçalarından biri lastik. Ucuza kaçmak istemezsin. :)

Teşekkür ederim. Rf 56s rf 63p neyi temsil ediyor tam olarak bir bilginiz var mı?
 
Lastiğin performans özelliğini ve yapısını belirtir. RF, reinforced yani güçlendirilmiş demek. 56S ve 63P ise hız derecesini gösterir. P 150'ye kadar, S ise 180'e kadar güvende sürülür anlamına gelir.
 
Lastiğin performans özelliğini ve yapısını belirtir. Rf, reinforced yani güçlendirilmiş demek. 56s ve 63p ise hız derecesini gösterir. P 150'ye kadar, s ise 180'e kadar güvende sürülür anlamına gelir.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için attığınız linkteki ürünü aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı