Honda PCX vs Drift L

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
Merhaba arkadaşlar, 16 yaşındayım scooterda 15.000 km tecrübem oldu, vitesli motor da sürdüm. Vitesli sürmeyi de biliyorum tecrübem var ama daha da geliştirmek istiyorum. Önümde iki seçenek var, PCX ve Drift L125.
PCX'in her konuda daha iyi ve üstün olduğunu biliyorum ve iki motoru da seviyorum ama çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım? 18 yaşına girince MT25 alacağım peder sağ olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 16 yaşındayım scooterda 15.000 km tecrübem oldu, vitesli motor da sürdüm. Vitesli sürmeyi de biliyorum tecrübem var ama daha da geliştirmek istiyorum. Önümde iki seçenek var, PCX ve Drift L125.
PCX'in her konuda daha iyi ve üstün olduğunu biliyorum ve iki motoru da seviyorum ama çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım? 18 yaşına girince MT25 alacağım peder sağ olsun.

Drift L al reis eğer mt işi olmasaydı PCX derdim. Drift ile bacak arasına alacağın için kontra vermede kıvrak olursun.

Her türlü PCX daha üstün fakat, MT25 gibi bir hayaliniz varsa vitesli motor sizin için daha iyi olacaktır, Drift L, TVS Raider, Pulsar ns 125 gibi motorlara bakınız
Evet bende onu düşünüyorum reis

Drift L al reis eğer mt işi olmasaydı PCX derdim. Drift ile bacak arasına alacağın için kontra vermede kıvrak olursun.
Çok kararsız kalıyorum işte kral ikisi arasında ne yapacağım bilmiyorum

Pcx'i ikinci el satarken daha kolay satılır. Hiç bir koşul ve şart altında pcx yerine drift l tercih etmezdim ben olsam. İleride daha büyük motor almayı düşünüyorsan pcx yine daha mantıklı çünkü daha az değer kaybedecek çin malı herhangi bir motora göre.
Haklısın reis

Pcx’in anahtarı hakkında bilgisi olan varmı yakınlaşınca otomatik açıp uzaklaşınca otomatik kapatıyomuş onu tuşlada kapatamıyormuyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı