Honor 200 almak mantıklı mı?

?

İşlemci, kamera ve güncelleme.
Sarı sitede bu fiyatlara server kayıtlı var onların ne farkı vardır? Ve mantıklı mı sence?

Sarı sitede bu fiyatlara server kayıtlı var onların ne farkı vardır? Ve mantıklı mı sence?

Yurt dışı cihaz garantisi olmaz bir şekilde kaydı silinirse kayıt parası verirsiniz tekrar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsam Honor 200 alırdım kameraya bakmazsam. Ama şu Çinli telenfonların kameraları doygunluğu çok arttırıyor. Testide bıraktım. Kendi tercihinizi yapabilirsiniz ama genel olarak ben Honor'u tercih ederdim etseydim.

Honor 200 kullanıyorum şubat ayından beri ve önerim S24 FE olurdu. Honor 200 kendi özelinde gayet iyi bir telefon, çokça olumsuz yorumunu gördüm ancak kullanırken hiçbir sıkıntısını görmedim. Bazen hafif kasmalar oluyor ama büyük çapta değil. Kamerayı açarken ve kamerayı kullanırken de ilk açtığımda kasıyor. Bunun dışında hiçbir problemi olmayan sağlam bir cihaz. Şarjı da hiç üzmüyor, bir günü götürüyor rahatlıkla %100 şarj. Ancak benim önerim Samsung bir cihaz alınması olur. O arayüzü, OneUI arayüzünü kullanmak bir bağımlılık sebebi. Hiç istikrarsız ve kararsız çalıştığını görmedim. Yavaşlama oluyordu ancak hiç kasma donma olmuyordu kullandığım Samsung cihazlarda.

Değil. Ne olacağı belirsiz cihazlar. TR cihazı al.

Honor 200 kullanıyorum şubat ayından beri ve önerim S24 FE olurdu. Honor 200 kendi özelinde gayet iyi bir telefon, çokça olumsuz yorumunu gördüm ancak kullanırken hiçbir sıkıntısını görmedim. Bazen hafif kasmalar oluyor ama büyük çapta değil. Kamerayı açarken ve kamerayı kullanırken de ilk açtığımda kasıyor. Bunun dışında hiçbir problemi olmayan sağlam bir cihaz. Şarjı da hiç üzmüyor, bir günü götürüyor rahatlıkla %100 şarj. Ancak benim önerim Samsung bir cihaz alınması olur. O arayüzü, OneUI arayüzünü kullanmak bir bağımlılık sebebi. Hiç istikrarsız ve kararsız çalıştığını görmedim. Yavaşlama oluyordu ancak hiç kasma donma olmuyordu kullandığım Samsung cihazlarda.
S24FE mi 14T mi kararsız kaldım?

Sadece kamera ve hız ise 24-25 civarına iPhone 11 veya temiz ikinci el 13 alabilirsin. Android bir süre sonra illa ki hız konusunda tatmin etmemeye başlıyor. 11 var bende ve hala cavanar gibi sadece batarya değişmesi gerekiyor 3 yılı geçti alalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı