Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

İşlemci olarak ciddi bir %40'lık fark var. F7 Pro işlemci, batarya, ekran ve güncelleme olarak daha önde. Honor 200 Pro ise şarj hızı (çok az bir fark var), kamera ve daha hafif, daha verimli bir yazılıma sahip olmasıyla önde. Kamera olarak da F7 Pro iyi iş çıkarmış eski modellere göre. F7 Pro tercih ederdim, daha uzun götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi telefonu kullandınız? 60 Hz telefonları öyledir çünkü. Bir de yazılım olarak güncelleme desteği kötü, işletim sistemi (HyperOS) güzel bence siz de bir bakabilirsiniz @Jiraiya61

Telefonun tam modelini hatırlamıyorum. Ama çıktıktan sadece birkaç ay sonra aldığımı hatırlıyorum. Gerçekten ilk alınan günden sonraki performans düşüşü hızlıca anlaşılıyor.

Telefon alırsam oynamam demiş. Dikkatli okuyun lütfen.
Hocam sizin okumada sıkıntı mı var yoksa ben mi anlatamıyorum? Diyorum ki nereden biliyorsunuz sizin telefonu alıp kararından vazgeçip yüksek GB'li oyunlar indirmeyeceği?

Hocam sizin okumada sıkıntı mı var yoksa ben mi anlatamıyorum? Diyorum ki nereden biliyorsunuz sizin telefonu alıp kararından vazgeçip yüksek GB'li oyunlar indirmeyeceği?

Hadi öyle olsun, yine de performans olarak daha yüksek POCO. Bu konu burada kapansın, kimse kimsenin fikrini değiştirecek gibi değil son sözü telefonu alacak kişi söylesin. @Jiraiya61

Arkadaş kayıt almak için almıyor telefonu. Oyun oynamak için öneri istemiş. Batarya olarak önde olabilir fakat tek bataryada önde. Depolama ve Hızlı Şarj Gücünde de önde olan Honor 200 Pro.
Oyun oynamak için 8 Gen 3 gibi bir canavar var. Niye 8s Gen 3 işlemcili bir model öneriyorsunuz oyun için? AnTuTu v10'da; 8s Gen 3 1.2 milyon alırken 8 Gen 3, 2 milyon puan alıyor. Tek batarya da falan da önde değil ayrıca. Güncelleme desteği, ekran ve işlemci olarakta önde.

Aynen hocam tamam.

Yine konu gereksiz uzamış. POCO değil 4K isterse 16k çeksin yine alınmaz. Bu denli çöp yazılıma ne donanım atarsan at eninde sonunda çöp olur. Devir yazılım devri. Keza Honor 200 Pro'nun eli armut toplamıyor. İstisnasız Honor 200 Pro.

Siz sadece işlemciye bakarak mı alıyorsunuz telefonu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi telefonu kullandınız? 60 Hz telefonları öyledir çünkü. Bir de yazılım olarak güncelleme desteği kötü, işletim sistemi (HyperOS) güzel bence siz de bir bakabilirsiniz @Jiraiya61

HyperOS işletim sisteminin donma kasma hızlı şarj yeme gibi sorunlarının olduğunu okudum forumlardan çevremde çok kullanan olmadığı için fikrimde yok.

Yok hocam Poco 8K çekiyor falan filan anlarsınız ya hani. Galiba anime film çekecekler gibi kaliteyi savunuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…