Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Siz öyle zannedin. Donanım olarak yüksek, pil olarak yüksek (az bir şeyde değil neredeyse 1000 mAh)ayrıca 120 Hz olduğu için pek donmayacaktır 5 yılın sonundada olsa. Arkadaşım Redmi Note 10 Pro kullanıyor ve hala akıcı bir şekilde. Şikayetçi değil.

@Jiraiya61

Kanka adamlar Poco'nun 8K çektiğini söylüyor. Bence Poco al ya. (Alma.)

Arkadaşınız şikayetçi değil diye herkes şikayetçi olmayacak durumunda değil.

Her şey işlemci değildir.

Arkadaşın istek ve ihtiyaçlarına göre öneri yapıyorum. Kamera falan önemli değil zaten, uzun ömürlülük arkadaşın temel isteği.

8k çözünürlük, görsel teknolojideki bir sonraki sıçramayı temsil eder. Yaklaşık 8.000 piksel genişliğe ve 7680 × 4320 standart çözünürlüğe sahiptir. Bu format, 4K'nın toplam piksel sayısının dört katı olan şaşırtıcı bir 33,2 milyon piksel içerir. Arttırılmış piksel yoğunluğu, özellikle daha büyük ekranlarda veya yakın izleme mesafelerinde benzersiz ayrıntı ve netlik sağlar.(TTNET)

Arkadaşın istek ve ihtiyaçlarına göre öneri yapıyorum. Kamera falan önemli değil zaten, uzun ömürlülük arkadaşın temel isteği.

Sorun da orada hocam. Uzun ömürlü olsa önerdiğiniz cihaz, dükkan sizin.

Tamam hocam siz 8K çözünürlük, 4K piksel sayısının dört katı olan şaşırtıcı bir 33 milyon piksek içeren, arttırılmış piksel yoğunluğu, özellikle daha büyük ekranlarda veya yakın izleme mesafelerinde benzersiz ayrıntı ve netlik sağlayan telefonu alın.

AnTuTu puani evet ama Geekbench skoruna bakin cihazin. Tam kapasiteyle kullanamiyorsunuz cihazin islemcisini. Verimli bir yazilim degil.

8 gen 3 kullanan diger cihazlar 8K puana yakın alirken F7 Pro 6.2K almıs. Aradaki kaybı siz düşünün. S24FE ile daha yuksek skorlar aliyorum geekbench'te. F7 Prodan. Honor gündelik kullanım icin cok daha iyi olur. Yaziliminin, MagicOS a göre ne kadar geride oldugunu soylememe bile gerek yok ayriyeten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…