Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Jiraiya61

Hectopat
Daha fazla  
Honor 200 Pro ile POCO F7 Pro arasında kaldım. Telefonu film video izlemek ve gündelik işlerim için kullanırım arada Candy Crush veya bulmaca tarzı basit oyunlar oynarım. (PUBG tarzı oyunları telefonda oynamam). Kamerayı çok kullanan birisi değilim alacağım telefonun benim için önemli tarafı uzun ömürlü bir telefon olması iki telefon arasından hangisini önerirsiniz?

Honor 200 Pro ile POCO F7 Pro arasında kaldım. Telefonu film video izlemek ve gündelik işlerim için kullanırım arada Candy Crush veya bulmaca tarzı basit oyunlar oynarım. (PUBG tarzı oyunları telefonda oynamam). Kamerayı çok kullanan birisi değilim alacağım telefonun benim için önemli tarafı uzun ömürlü bir telefon olması iki telefon arasından hangisini önerirsiniz.
Bence Honor 200 Pro.

@XPlasma

POCO 8K kayıt alabiliyorken(ki bu da hiç küçümsenebilecek bir şey değil) Honor 4K'da kayıt alıyor ayrıca POCO'nun 6000 mAh bataryasıda var. Honor'un 5200 mAh. Ve IPX8 su koruması var oysa Honor'un IPX5 ekran çözünürlüğü daha yüksek ve işlemci olarak aynı fakat 0.3 GHz daha ileride. Savunduğunuz telefonun önce özelliklerine bakın sonra konuşun.

POCO 8K kayıt alabiliyorken(ki bu da hiç küçümsenebilecek bir şey değil) Honor 4K'da kayıt alıyor ayrıca POCO'nun 6000 mAh bataryasıda var. Ekran çözünürlüğü daha yüksek ve işlemci olarak aynı fakat 0.3 GHz daha ileride. Savunduğunuz telefonun önce özelliklerine bakın sonra konuşun.
Arkadaş kayıt almak için almıyor telefonu. Oyun oynamak için öneri istemiş. Batarya olarak önde olabilir fakat tek bataryada önde. Depolama ve Hızlı Şarj Gücünde de önde olan Honor 200 Pro.

POCO 8K kayıt alabiliyorken(ki bu da hiç küçümsenebilecek bir şey değil) Honor 4K'da kayıt alıyor ayrıca POCO'nun 6000 mAh bataryasıda var. Honor'un 5200 mAh. Ve IPX8 su koruması var oysa Honor'un IPX5 ekran çözünürlüğü daha yüksek ve işlemci olarak aynı fakat 0.3 GHz daha ileride. Savunduğunuz telefonun önce özelliklerine bakın sonra konuşun.

İstediği şekilde kayıt alabilir. Amaçları sadece kağıt üzerinde daha iyi gözükmek. Hem malzeme kalitesinden hem de yazılımsal anlamda daha kısa süre gidiyor Xiaomi telefonlar.

@kxy

Son düzenleme:
Arkadaş kayıt almak için almıyor telefonu. Oyun oynamak için öneri istemiş. Batarya olarak önde olabilir fakat tek bataryada önde. Depolama ve hızlı şarj gücünde de önde olan Honor 200 Pro.

Ekran görüntüsü 2025-04-09 192700.png

PUBG tarzı oyunlar oynamıyor. Oyun oynuyor demek bile fazla olmuş. Bahsettiğiniz oyunları J7 Prime da akıcı açar zaten. Ayrıca çok ağır işler yapmıyorsa 256 hayli hayli yetecektir.

İstediği şekilde kayıt alabilir. Amaçları sadece kağıt üzerinde daha iyi gözükmek. Hem malzeme kalitesinden hem de yazılımsal anlamda daha kısa süre gidiyor Xiaomi telefonlar.

Doğrudur. Redmi'ler 3-4 yıl güncelleme alıyor genellikle. Ama engel olmadığını düşünüyorum şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarda belirttim çok oyun oynayan birisi değilim oynadığım oyunlarda bulmaca tarzı oyunlar. Benim için ekranı iyi olsun gündelik işlerimi yapıyım uzun yıllar idare etsin beni

Eki Görüntüle 2466023

PUBG tarzı oyunlar oynamıyor. Oyun oynuyor demek bile fazla olmuş. Bahsettiğiniz oyunları J7 Prime da akıcı açar zaten. Ayrıca çok ağır işler yapmıyorsa 256 hayli hayli yetecektir.

Doğrudur. Redmi'ler 3-4 yıl güncelleme alıyor genellikle. Ama engel olmadığını düşünüyorum şahsen.

Yanlış okumuş olabilirim fakat bu tercihimi değiştirmiyor. Sen POCO öneriyorsun ben Honor 200. Buna karışamam fakat arkadaş çok fazla bir şey indirirse POCO'da depolama yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı