İnceleme Honor 400 deneyimi

Merhaba forum üyeleri. 3 hafta önce Honor 400 aldım ve 13 gün boyunca her şeyini kullandım. Sizlere deneyimimi iyisiyle kötüsüyle aktarmak istiyorum.

İyi yanları

• Kutu içeriği zengin
  • Çerçeveler inanılmaz ince
  • Ekranı çok kaliteli
  • Güneş altında rahatlıkla görebiliyorsunuz
  • Telefonla 32 derece havada PUBG oynadım ve ısındığını iddia edemem.
  • Kamera sabahları çok net çekiyor
  • Çok kaliteli çalışan yapay zeka özellikleri var
  • Bataryası oyun oynarsanız 1 günü, sosyal medyada gezinmek amaçlı kullanırsanız 1.5 günü, arada bir açar, biraz kullanırım derseniz 2 günü götürür.
  • Renkler çok canlı.
  • Plastik kasa olmasına rağmen verdiğim kimse plastik demedi, metal dedi. Yani çok kaliteli bir plastiğe sahip.
Daha birçok iyi yanı var ama hatırlamıyorum. Kötü yanları aklımda kaldı.

Kötü yanları

• Aynı ışık altında Xiaomi Note 8'in selfie kamerası ile karşılaştırdım. Note 8 ile sakaldaki telleri sayabiliyorken Honor detay namına bir şey göstermedi.
  • Gece flash açık iken 2 metreden çektiğim bir saksı fotoğrafı hiç kaliteli çıkmamıştı
  • Telefonu şarja taktığınızda çıkan ekrana 3 saniye basılı tuttuğunuzda süper hızlı şarj modu açılıyor. Bu telefonu 40 dakikada 1'den 100'e fullüyor ama bunu yaparken cihaz aşırı ısınıyor ve yaptığım araştırmalara göre bu cihaz için zararlı bir durummuş. Bu modu bir defa açarsanız bir daha kapatamıyorsunuz.
  • Ayarlar menüsü aşırı kısıtlı, en basitinden DNS bile değiştiremiyorsunuz.
  • Telefonla kolunuzun üzerine yatıp video izlediğinizde telefon size yatay konumdan dikey konuma geçirmeniz için sağ aşağıdan döndürme önerisi veriyor ve bunu dikkat çekerek yapıyor.

Aklıma gelen başka iyi/kötü özellikler gelirse tekrardan yazarım. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk şarj olduğu için olabilir, benim başıma gelmedi. 5000 nit deniyor ama bana da Max 3000 nit gibi geldi. İnsan gözü, parlaklık artışını logaritmik olarak algılar. Yani, 2000 nit ile 5000 nit arasındaki fark, 500 nit ile 2000 nit arasındaki kadar belirgin olmayabilir. Özellikle yüksek parlaklık seviyelerinde, artan nit değerinin görsel farkı azalır. Telefonda 5000 niti sen isteyince değil kendisi buna ihtiyaç duyunca açıyor.
Kamera ve video odaklı alıcam sence A56 mı almalıyım Honor 400 mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı