İnceleme Honor 400 Deneyimi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.475
Anladım. İyi mi diyelim o zaman?

Cihaz benim de hoşuma gitti ancak Huawei Google sorunundan dolayı vazgeçmiştim Honor'dan bir zamanlar Huawei'nin alt markasıydı sonra ayrıldı gerçi. Bu cihazda Google servisleri var mı?

Cihaz benim de hoşuma gitti ancak Huawei Google sorunundan dolayı vazgeçmiştim Honor'dan bir zamanlar Huawei'nin alt markasıydı sonra ayrıldı gerçi. Bu cihazda Google servisleri var mı?
Her şey yüklü geliyor hocam. Huawei'de olan şeyler yok bunda. Google servisleri benim için hayati önem taşıyor. Her şeyim orada. Fotoğraflardan notlara, belgelere kadar. Her şeyi sorunsuz kullanabiliyoruz.

Her şey yüklü geliyor hocam. Huawei'de olan şeyler yok bunda. Google servisleri benim için hayati önem taşıyor. Her şeyim orada. Fotoğraflardan notlara, belgelere kadar. Her şeyi sorunsuz kullanabiliyoruz.

Google servisi varsa süper şu an kullandığım cihaz A23 4G geçmeyi düşündüğüm cihazlar A36-A56ydı bunlara Honor da eklendi önceden Huawei P9 Lite 2017 kullanıyordum 5,5 sene kullanıp şimdi kullandığım cihaza geçmiştim açıkçası bu cihazın o kadar süre gideceğini düşünmüyorum ve Samsung'ta zaten a serisine pek önem vermiyor. Daha önceden Samsung kullandınız mı bilmiyorum ama One UI ile karşılaştırıp yorum yapma şansınız var mı MagicOS'u?

Bu cihazda rahat 5-6 sene gider hocam. Kendim S9+'ı yıllarca kullandım, kaç yıllık XR kullanıyordum bundan önce de.

Evde 3 tane Samsung cihaz var. One UI tabii ki daha iyi her anlamda ama MagicOS'de çöpe atılmaz yani. Ben fiyat avantajından dolayı Honor 400 aldım ve memnunum. Normalde Samsung bakıyordum ama; A56 22.300 TL şuan. Arada 3300 TL fark var. Az değil orta segment için. A56 aldığınızda telefon ve şarj kablosu geliyor. Honor 400 aldığınızda ise 100 W adaptör. Ona uyumlu hızlı şarj destekli kablo. 1 adet silikon kılıf, telefonun üzerine önceden yapıştırılmış olan bir ekran koruyucu ile geliyor. Yani Honor 400 cihaz bazında baktığınızda aslında 15.000-16.000 TL civarı ediyor.

Siz sanırım internetteki fiyatlarını söylüyorsunuz çünkü Vatan Bilgisayar'da fiyatları bu şekilde değil açıkçası internetten bu tarz şeylere güvenmediğim için sipariş vermiyorum mağazadan alıyorum. Bankacılık uygulamalarında sorun yaşadınız mı?(Akbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası)

Evet internet fiyatlarından bahsediyorum. Hepsiburada kendisi satıyor yine de siz bilirsiniz.

Hiç bir banka uygulamasında sorun yaşamadım. Direkt olarak hiç bir uygulamada sorun yaşamadım. Hepsi çalışması gerektiği gibi çalışıyor. Sizi anlıyorum ve diyorum ki gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hepsiburada, Amazon gibi satıcılar o güvendiğiniz kurumsal mağazalardan çok daha güvenilir. İade konularında çok daha iyiler. Satıcı kendileri olduğu sürece bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım özellikle kusurlu ürün iadesi konusunda. Kusurlu ürünü iade için götürdüğüm kurumsal bir mağazanın ısrarla kusur yok garantiye gönderelim diye diretmesiyle THH ile uğraşmıştım. Hem fazla para vereceğim hem de artı bir hizmet almayacağım, pek akıl karı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…