Honor 400 Pro vs S24+

Sizce Hangisi?

• Honor 400 Pro

• S24+

• Zorlamanı tavsiye ederim(S25+ veya Magic 7 Pro)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

M.Burak

Decapat
Daha fazla  
Honor 400 Pro'nun sorunu plastik kasası olması. Sizce dayanıklılık açısından sorun yaşar mıyım iyi bir kılıf alsam bile?
S24+ olur ama Exynos 2400 işlemcisi dışında güzel duruyor. One UI'den memnunum. Kullananlar varsa memnun mu önerir misiniz?
Görüşleriniz nedir?

Honor 400 Pro'nun sorunu plastik kasası olması. Sizce dayanıklılık açısından sorun yaşar mıyım iyi bir kılıf alsam bile?
S24+ olur ama Exynos 2400 işlemcisi dışında güzel duruyor. One UI'den memnunum. Kullananlar varsa memnun mu önerir misiniz?
Görüşleriniz nedir?

S24 Plus alana kadar 2K daha at düz S25 al neredeyse aynı Exynos S24 FE modelindede mevcut.

S24+ gündelik kullanım açısından gayet iyidir. Exynos işlemcisi pek beğenmiyorsunuz sanırım ama sizi üzmez kesinlikle. Samsung'dan memnunsanız düşünülebilir. Bütçe çıkarsa düşündüğünüz cihazlar daha iyi olabilir.

Neredeyse 1 aydır s24+ kullanıyorum. Sorularını cevaplayabilirim. Ben arayüz güzelliği olsun yapay zekası olsun S24+'ı tavsiye ediyorum.
İşlemcisi nasıl gündelik kullanımda ve ısınma meselesi var diycem ama zaten havalar sıcak.

S25 nedense ısınamadım s25+’a çıkarım s25 almaktansa.
Peki Honor 400 Pro o kadar kötü mü?

S24 Plus alana kadar 2K daha at düz S25 al neredeyse aynı Exynos S24 FE modelindede mevcut.
Ben ikisiyle kıyaslayınca s24 fe kötü durduğunu ya da farklı bir deyişle A35 ile ön tasarım olarak benzediğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
İşlemcisi nasıl gündelik kullanımda ve ısınma meselesi var diyeceğim ama zaten havalar sıcak.

S25 nedense ısınamadım S25+'a çıkarım S25 almaktansa.
Peki Honor 400 Pro o kadar kötü mü?

Ben ikisiyle kıyaslayınca S24 FE kötü durduğunu ya da farklı bir deyişle A35 ile ön tasarım olarak benzediğini düşünüyorum.

Ön tasarım olarak Haklısınız bu noktada S25+'a çıkan S24 ultrayada çıkar S24 Ultra bu yazdığın cihazların hepsinden çok daha üstün MagicOS'u severseniz Honor 400 proyuda alabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı