Honor 90 şu an alınır mı?

Elimde realme 8 var geçmeye değer mi :D normalde al sat yapıyorum , kendim çok pahalı telefon kullanmayı sevmiyorum.
Sizin bileceğiniz iş bu. Telefon alınır mı derseniz alınır. Ha araya başka dinamikler sokarsınız bunları siz yorumlarsınız. Ayrıca bu dinamiklere bir de pahalı telefon kullanmayı sevmeme gibi öznel bir düşünce de sokuyorsunuz. Bu konuyu iç muhakemede çözmeniz gerek.

@rintarou eğer tamamen kamera odaklı bakmıyorsanız realme GT 2 14k fiyatına şu anda. Snapdragon 888 işlemcisi, Honor'daki 7 Gen 1'den çok daha güçlü.
Ana kamera sensörü de Xiaomi 12 ve Realme GT2 Pro gibi cihazların ana kamera sensörü. LMCam ile Honor 90'ı gecemese de epey bir yaklaşır.

Ha bana kamera ve ekran çok daha önemli derseniz Honor 90.

@rintarou eğer tamamen kamera odaklı bakmıyorsanız realme GT 2 14k fiyatına şu anda. Snapdragon 888 işlemcisi, Honor'daki 7 Gen 1'den çok daha güçlü.
Ana kamera sensörü de Xiaomi 12 ve Realme GT2 Pro gibi cihazların ana kamera sensörü. LMCam ile Honor 90'ı gecemese de epey bir yaklaşır.

Ha bana kamera ve ekran çok daha önemli derseniz Honor 90.
Hepsiburada üzerinden almak istiyorum hemen al sonra ödeden kaynaklı aslında. Gt2 fiyatı baya uygunmuş aslında.

GT 2 daha mantıklı bir seçenek. Honor 90 almak için hiçbir sebep yok, SoC'dan kaynaklanan kötü video performansı, 4K 60 FPS çekemiyor oluşu, GT 2'de barınan 888 SoC'dan %80 GPU, %100 CPU farkı yemesi bütün alınabilirliğini yok ediyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı