Honor Pad V9 vs Samsung S10FE+

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ders için kullanacağım hangisi daha mantıklı olur? Honor 15000 TL civarı Samsung da kuponla birlikte 17000'e geliyor.

Hocam kalem önemli ise honor önermem çok stabil çalışmıyor bence. Hele ki s pen alanında bence en iyisiyken honor kalemi kullanmak mantıklı değil. Donanım olarak v9 güzel ama 3 yıl güncelleme desteği var sadece. Ben olsam s10FE+ veya s9 bakardım.

Genel olarak Samsung daha mı iyi peki?
V9 oyunda vs daha iyi performans gösterecektir ama genel amaçlı kullanacaksan S10fe de gayet tatmin edicidir. 1580 işlemcisi yüzde 50 iyileştirilmiş ben 1380 kullanıyorum 3 yıldır gayet memnunum açıkcası. Ders vs için samsung bence en mantıklısı kalemi ve samsung notes uygulaması yüzünden.

V9 oyunda vs daha iyi performans gösterecektir ama genel amaçlı kullanacaksan S10FE de gayet tatmin edicidir. 1580 işlemcisi yüzde 50 iyileştirilmiş ben 1380 kullanıyorum 3 yıldır gayet memnunum açıkçası. Ders vs için Samsung bence en mantıklısı kalemi ve Samsung Notes uygulaması yüzünden.

Sm S10 FEnin ekranı 90Hz hocam.

Şu an en az 120 Hz her iş için.

Oyun için hariç o 144 en az. Tabii aşırı oynayacaksan.

Sm S10 FEnin ekranı 90Hz hocam.

Şu an en az 120 Hz her iş için.

Oyun için hariç o 144 en az. Tabii aşırı oynayacaksan.
90da yeterli hocam ders için alan adam pubgde rank kasmayacak yani. 60 üstüyse yetiyor bu kadar kasmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı