Honor Pad X9 vs Tab A9+ vs Redmi Pad SE

8GB modellerini karşılaştırdığını varsayıyorum. Sırf yazılımlarından ötürü Samsung aldım ben aynı çıkmazda. Samsung Flow ve DeX uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum. Yazılımları göz önünde bulundurmazsan ise X9 tavsiye ediyorum.

8 GB modellerini karşılaştırdığını varsayıyorum. Sırf yazılımlarından ötürü Samsung aldım ben aynı çıkmazda. Samsung Flow ve DeX uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum. Yazılımları göz önünde bulundurmazsan ise X9 tavsiye ediyorum.

Hocam Samsung'u almayı düşünüyorum TFT ekran korkutuyor biraz.

Hocam Samsung'u almayı düşünüyorum TFT ekran korkutuyor biraz.
Bir mağazaya gidip bakabilirsin. Ekrana farklı açılardan bakacaksan biraz farkı hissedilebilir, doğrudan bakacaksan çok üzmez bence. Dediğim gibi bu yazılımları benim için ekrandan daha önemli durumdaydı. Telefonum da Samsung.

8GB modellerini karşılaştırdığını varsayıyorum. Sırf yazılımlarından ötürü Samsung aldım ben aynı çıkmazda. Samsung Flow ve DeX uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum. Yazılımları göz önünde bulundurmazsan ise X9 tavsiye ed
Ben de x9 ve tab a9+ arasında kaldım tab a9+'da kronik dokunmatik sorunu olduğu söyleniyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Ben de x9 ve tab a9+ arasında kaldım tab a9+'da kronik dokunmatik sorunu olduğu söyleniyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
Samsung a9 plus ekranı gerçekten kötü ve pikselleri sayılıyor ekranda dokunmatik sorunu var çift parmak algılamıyor oyunlarda

Redmi pad se 8/256 gb modelini kullanıyorum çok memnunum gram takılmıyor xioami nin tabletler için çok özellikleri var hiçbir oyunda kasma donma yaşamadım fakat pubg mobile de nedense ekran bulanık duruyor biraz muhtemelen grafik paketlerini yüklemediğim içindir onun dışında mükemmel
Şu an tableti kullanıyorum 0 kasma donma şarjı 2 gün gidiyor ekran mükemmel hiçbir sorunu yok
EĞER SORUN VARSA CEVAPLARIM ŞU AN TABLETİ KULLANIYORUM...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı