Firma battı geçmiş olsun herkesin elektronik eşyaları falan bozulduysa zaten çok ağır bedeli olur ayrıca yangın çıkarma ihtimalide var. Mahkemede ağlarlar.
Kesinlikle. Olayın haramla, üçkağıtla ilgiside yok. Olması gereken bu.
Tüm Avrupa ve ABD'de insanlar karaktersiz demek ki. Zararlarını maddi olarak aldıkları kadar, zaman ve manevi olarak da istiyorlar karşı taraftan. Ki konunun karakterle uzaktan yakından alakası yok. Kavramları karıştırmışsın.
Bir zararları karşılamak var. Birde zararının çok daha fazlasını almak var.Bence siz bu ikisini karıştırmışsınız.
Dava edin öyle bişey mi var ya. Ben sinirlenip sövdüm.Zararlarımız %90 karşılanmayacakmış, soğuk su içicez mecbur saçmalık tamamen.
Eve geçince olayları detaylı şekilce tekrar yazacağım. Polis'e durumu anlatiyoruz suan.Dava edin öyle bişey mi var ya. Ben sinirlenip sövdüm.
Siz baya çekmişsiniz Hop'dan.
Hop! Scooter rezillik
Bugün saat 13.26 civarı Papara kartım ile kiraladım. Yaklaşık 14 dakika sonra Scooter'ı kapatmak istediğimde uygulama sürekli baştan başlıyordu. Uygulama yaklaşık uygulama problemiyle 90TL'lik bir fatura gösteriyordu. Müşteri Hizmetlerini aradım problemimi dile getirdim sonlandırdılar. Problem...www.technopat.net
Siz emin misiniz? Konu şirketi karalamak için yapılmış gibime geldi böyle bir durumda %90'ı karşılanmayacakmış diye bir şey yok.Zararlarımız %90 karşılanmayacakmış, soğuk su içicez mecbur saçmalık tamamen.
O anlamda yazmadım mesajımı. Apartmanımızda iskan yok, oedaş'a ilettik durumu bize gelirsek elektriğinizi keseriz iskan alınana kadar açmayız gibi saçma bir cevap verildi. Oedaş olmadan nasıl şikayetçi oluruz bir fikrim yok. (Sözde 4 senedir iskan alınacak şu apartmanın.) 15 yaşındayım firma karalamak gibi bir amacım yok. Deneyimlerimi ve mağduriyetimi olabildiğince aktarmaya çalışıyorum.Siz emin misiniz? Konu şirketi karalamak için yapılmış gibime geldi böyle bir durumda %90'ı karşılanmayacakmış diye bir şey yok.
Zararlarımız %90 karşılanmayacakmış, soğuk su içicez mecbur saçmalık tamamen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.