Horizon Zero Dawn 81 TL

noskillmert

Hectopat
Horizon Zero Dawn Etail'de "etailzero" kupon koduyla 81 TL

Oyunu tavsiye ediyor musunuz? Sonbahar indiriminde alacaktım fakat son anda vazgeçtim çünkü kimisi ben sevmedim diyor, kimisi de çok güzel diyor. Bir de bu kadar para verip oynanıp atılsın da istemiyorum.
Şu an yine almak istiyorum ama sizin de oyun hakkındaki düşüncelerini göz önünde bulundurarak karar verirsem daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Bende 91 TL ye almıştım bir siteden valla oyun bilmiyorum beni pek sarmadı grafikler görseller müthiş ama sürekli yerden bir şey toplamak gerekiyor o yüzden bende trainer açıp oynuyorum o zaman sıkıcı olmuyor. :D

Hile yani ölümsüzlük, sınırsız cephane tarzı.

Zaten böyle oyunları pek sevmem canavarlı, yaratıklı falan zombi oyunları severim de bu tarz oyunları sevmem, daha çok gerçekçi oyunlardan yanayım.
İndirimdeydi alsam diye düşündüm de almam büyük ihtimalle.
Dur bakalım birkaç cevap daha gelsin de ona göre kararımı veririm. Önerdiğiniz oyun varsa söyleyebilirsiniz hocam bu fiyat bandında.

Zaten böyle oyunları pek sevmem canavarlı, yaratıklı falan zombi oyunları severim de bu tarz oyunları sevmem, daha çok gerçekçi oyunlardan yanayım.
İndirimdeydi alsam diye düşündüm de almam büyük ihtimalle.
Dur bakalım birkaç cevap daha gelsin de ona göre kararımı veririm. Önerdiğiniz oyun varsa söyleyebilirsiniz hocam bu fiyat bandında.
Days Gone daha iyi onu alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı