Horizon Zero Dawn oynanır mı?

Cevaplarınız için teşekkürler.


Sıradan kısmını biraz açabilir misiniz? @ardayzr
Diğer açık dünya oyunları gibi, git eşya topla yada canavar kes craft ve yükseltmeler yap gibi şeyler ben bu tarz oyunlardan çok fazla gördüğüm ve artık sıkıldığım için oyun beni bir süre sonra baydı sizin için aynısı olur mu bilmem.
 
Aynen öyle, Obi Wan haklı. :D Ve elimizde genelde yay olduğu için o da bi' yerden sonra tüfeğe dönüşüyor. Düşmanların canı yükseldikçe at anam at. Oyun basını bu oyunu ve anlayamadığım büyük bir kitle bu oyunu acayip fazla şişirdi.İçinde RPG elementleri olan sıradan hikaye tabanlı açık dünya oyunu işte.
 
Kesinlikle oynanır. Oynanış ise çeşitli. Oyunda sapanlar, kancalar, mızrak, yay - ok, tel tuzaklar, mayınlar, iksirler, çeşitli oklar vs. bir çok alet var. Hatta oyundaki robotlardan bazılarının parçalarını düşürüp kendi silahın olarak kullanabiliyorsun. Ya da robotları ele geçirip birbirlerini yemelerini izleyebilirsin. Her robotun da zayıf yerleri var.
Dünyası ise çok güzel. Fotoğraf modundan çıkamadım.
Tek sorunu karakterlerde yüz animasyonu çok azdı. Duyguyu hissettiremiyorlar pek.
 
Aynı ikilemdeyim. Bayadır aklımda ama bir türlü almadım nedense. Siz ne yaptınız, oynadınız mı, nasıldır oyun?

Gerçi forumu 3 sene önce bırakmışsınız ama neyse, cevap yazan arkadaşlar olursa sevinirim.
 
Bende yeni aldım iniyor inşallah iyidir 12.49 dolara denk geldi indirimle gerçi senin yazdığından beri 2 sene olmuşda. D
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı