Horizon Zero Dawn satın alacak mısınız?

Horizon Zero Dawn satın alacak mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    55
Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Horizon Zero Dawn Complete Edition bildiğiniz üzere ülkemizde çok uygun bir fiyattan ön siparişe açıldı. Oyunun Steam'deki ön sipariş fiyatı 77 TL olarak belirlenmiş. Satın almayı düşünüyor musunuz? Ben farklı bir oyun alacaktım, vazgeçtim ve Horizon Zero Dawn'ı ön sipariş yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 dil seçeneği olup Türkçe olmamasından dolayı almıyorum. Evlendikten sonra oynamam diye almayacaktım ama aklımın bir ucunda vardı. Bakiye harcayacak yer arıyordum. Türkçe olsaydı almıştım belki de.

dil.png

20 dil seçeneği olup Türkçe olmamasından dolayı almıyorum. Evlendikten sonra oynamam diye almayacaktım ama aklımın bir ucunda vardı. Bakiye harcayacak yer arıyordum. Türkçe olsaydı almıştım belki de.

Eki Görüntüle 607112
İsveççe,Portekizce var,hatta seslendirmeleri de mevcut ama Türkçe arayüz bile destekleyemiyorlar mı?

PS4'de bitirdim o fiyata beleş.
Türkçe Yama çalışmaları yapan var mı?
var.
Ekran Görüntüsü (30).png

Son düzenleme:
İsveççe,Portekizce var,hatta seslendirmeleri de mevcut ama Türkçe arayüz bile destekleyemiyorlar mı?
Maalesef hayır.

Türkçe Yama çalışmaları yapan var mı?
Var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı