Hort yapmayı engellemek için tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hortlatmak ceza nedeni değil fakat konu sahibi bazen rahatsız olabiliyor. Bence bir süre sonra konu sahibine danışarak bu işlem yapılsa daha iyi olur.
 
Technopat'ı anlayabiliyorum sonuçta konu üstünden 2 yıl da geçse eğer o sorunu hala yaşayan biri varsa belki bir şey sormak isteyebilir diye düşünüyorlar ki büyük ihtimal de o yüzden konu kitleme gibi bir şey getirmiyorlar.
 
Hortlatmaktan kasıt önemli. Bazı forumlarda durduk yere eski bir konuya "Hoort" şeklinde mesajlar atılıyor örneğin. Bu saçma bir olay. Spam olarak ceza yersin zaten burada da.
Ama örneğin adam bir sorun yaşamış, daha sonra işte birileri yardım etmiş, onlar sayesinde çözüm yolunu bulup problemi çözmüş. Daha sonra da buraya nasıl çözdüğünü belirtmiş. 1 yıl sonra aynı sorunu yaşayan kullanıcı çözüm yolunda takılınca, o eski konuya soru yazıp, cevabını alarak sorunu çözerse bu herkes için iyi bir şey değil midir?
Olay tamamen biz kullanıcıların rahatını sağlamak için. Tüm kurallar da biz kullanıcılar için mevcut. Kimse kullanıcı yasaklarken zevk almıyordur diye düşünüyorum.
 
Çok ilginç, çok çok ilginç!
Technopat gibi mecranın ceza sebebi saymadığı bir şeye denk gelmek, bence konu hortlatmaya 1 ay ban verebilirsiniz, hosunuza da gidecektir.
Aldığınız 39 ceza sonrasında, dahi anlamındaki -da ekini ayırmayı öğrenmeniz hoşumuza giden daha önemli bir gelişme olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı