Yemek Yapmayı Bilmemek

@Jira Hani hiç resim yok, yaptığınız sanat eserlerinden birkaç resim atın. Böyle kuru kuru olur mu ? 😂

Olmaz mı :D Pizza yaptık. Fena da olmadı. Biraz fırının azizliği yüzünden yan tarafları fazla kızardı ama olur o kadar. İsteyene tarif verilir :D

WhatsApp Image 2019-08-22 at 00.38.13.jpeg

@Jira

😍 Gerçekten güzel görünüyor ellerinize sağlık. Ben bunun kavurmalısını bazlamayı yatay ortadan ikiye keserek fırın teline yağlı kağıt serip yapıyordum. Altını tam göremiyorum ama siz hamurunu felan açmışsınız galiba ?

Yağlı kağıt yok muydu evde 😄

Güzel duruyor, gece gece acıktık ya.
Ekipman olarak tamdık da bilmiyorum bir şeyler oldu :D
@Jira

😍 Gerçekten güzel görünüyor ellerinize sağlık. Ben bunun kavurmalısını bazlamayı yatay ortadan ikiye keserek fırın teline yağlı kağıt serip yapıyordum. Altını tam göremiyorum ama siz hamurunu felan açmışsınız galiba ?
Eyvallah. Ben daha çok izledim ama olsun, benim ellerime de sağlık olsun :) Hamuru fırından hazır alındı. 2 adet ekmek hamuru ile yapılıyormuş.

Kendi yaptığınız yemek her şekilde güzel olucaktır. Tadına bakarak yapacaksınız istediğiniz baharatları vb kullanacaksınız. Mutfağa girmeyi çok severim özellikle et yemekleri favorimdir. Korkmayın bence mutfağa girin size burda tarif vermekten daha çok özgüven vermeyi tercih ediyorum.

Donmuş hazır pizza en iyisi👍
Donmuş gıdaların hiçbirini sevmiyorum açıkçası. Ama bu kendimizin yaptığı, dışarıdan aldıklarımızdan farksız gelmedi bana. Hem bütçe olarak daha ekonomik oldu hem de içinde ne olduğunu bilerek yedik...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı