Birincisi, verdiğin site ses kayıtlarında ortaya çıkan diğer yandaş medyalardan farkı olmayan bir yandaş site. Hadi hepsini geçtim, arkadaşlar NTV'yi bile arayıp baskı altında tutuyorlar.
İkincisi, haberde ifade veren arkadaşın nedense tam adı yazmıyor. Ayrıca haberde hata da mevcut. Berkin 14 yaşında idi vurulduğunda.
Daha önce başbakan da aynı bu haber gibi benim başörtülü bacıma saldırdılar dedi, video çıktı ortaya, yalan. Camide içki içtiler dendi, yalan. Seviştiler dendi, o da yalan. O yüzden boşuna nefesini harcama. Paylaştığın bu tür haberler artık yalancı çobanın hikayesine döndü ve kimse inanmıyor.
Şimdi asıl konuya gelelim. 14 yaşında bir çocuğun öldürülmesinde suçu çocukta arayacak kadar vicdansız bir kalbe sahipsin ve bu düşünceni desteklemek için yalan haberler paylaşmaktan utanmıyorsun.
Olaylar 3 ağaç için çıkmadı. Mehmet Ali Alabora'nın da dediği gibi "Sen hala anlamadın mı arkadaş!". Milyar dolarlar birilerinin cebine girdi, kasetler çıktı ortaya halen daha nasıl bunların safında olabiliyorsunuz bunu anlayamıyorum.
Konuştukça ne kadar vicdansız bir insan olduğunu belli ediyorsun, bence konuşma.