Hoşçakal Ekmek Alan Çocuk...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Henüz 15 yaşında masum bir yavrucakken ekmek almak için sokağa çıktığı anda bir polis kurbanı olan Berkin'imiz bugün hayatını kaybetmiştir. Gördüğüm kadarıyla bu vahim haber Technopat ekibinin hiç umrunda değil ki ne bir konu açıldı ne de facebook sayfasında en küçük bir mesaj yayınlandı. Bu kadar apolitik olmayın kardeşim. Kalkıp bir yürüyüşe gitmeye korkuyorsanız en azından konuyu bir şekilde dile getirin ki biz de helal olsun hiç duyarsız değillermiş diyelim. Hayat internet, teknoloji, yazılım, donanımdan ibaret değil.

1507064_10202375053991504_833987943_n.jpg

Bir taneniz Suriye'deki, Filistin'deki, Mısır'daki masum insanların öldürüldüğünü bildiğiniz halde sesiniz çıkmıyor ama polise taş atan bir çocuk için ülkeyi ayağa kaldırıyorsunuz. Bu çocuğun ölmesine bende üzüldüm fakat neden polise taş atıyor? Ekmek almaya mı gidiyor polis taşlamaya mı? Hem bu gezi olayları olmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Suçu neden hemen poliste buluyorsunuz?

Memleketlime üzülmeyip elin Arabına mı üzüleceğim? Sen önce kendi ülkendeki insanlık suçlarını çöz ondan sonra Filistin Mısır diye ağla. Hanginiz Ali İsmail Korkmaz için meydanlara inip hak aradınız? Aramazsınız tabi o biraz insanlık ister. Arabanın ön camına anlamını bile bilmediğiniz 4 parmak işareti takınca insan olunmuyor.

Bir taneniz Suriye'deki, Filistin'deki, Mısır'daki masum insanların öldürüldüğünü bildiğiniz halde sesiniz çıkmıyor ama polise taş atan bir çocuk için ülkeyi ayağa kaldırıyorsunuz. Bu çocuğun ölmesine bende üzüldüm fakat neden polise taş atıyor? Ekmek almaya mı gidiyor polis taşlamaya mı? Hem bu gezi olayları olmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Suçu neden hemen poliste buluyorsunuz?

Nereden uydurdun polise taş attığını ? Ayrıca "bu gezi olayları olmasaydı bunların hiç biri olmazdı" gibi saçma sapan bir argümanı nasıl ortaya atıyorsun bunu da anlamıyorum. Senin zihniyetine göre suçlu gezi parkı eylemcileri, polis değil yani. Gaz kapsülünü çocuğun kafasına da eylemciler attı, milyar dolarları da eylemciler yürüttü zaten.

Sus konuşma ya. Konuştukça batıyorsun ve seviyeni belli ediyorsun. Git BF3 oynamaya devam et.

Elin Arabına mı üzüleyim diyorsun. O zaman git orada yaşa bakayım nasıl bir şey olduğunu anla. Bizim ülkemizde rahatlık batıyor zaten. 2-3 tane ağaç için ülkeyi batırdılar. Madem ülkemizdeki sorunlarla ilgileniyorsun 4 tane şehit polisimiz ve 21 yaralı polisimiz var onlara neden üzülmüyorsun? Neden devleti suçluyorsunuz çocuk öldü diye. 3 tane ağaç için bu olayları çıkarmasaydılar kimsenin canı yanmayacaktı.

- - - Güncellendi - - -

Nereden uydurdun polise taş attığını ?

Buyur abi oku: http://www.son.tv/haber-217788

- - - Güncellendi - - -

Birde Atatürk'ün askerleriyiz diye geçiniyorlar. Atatürk size ülkeyi yıkın mı diyordu?

Başbakan, başka ülkelerin insanları ölünce 4 parmak yapar, ağlar. Vatandaşımız 269 gündür suçsuz yere hastanede yatar ama hiç açıklama dahi yapmaz. Yetmezmiş gibi polislerimiz büyük kahramanlık yaptı der birde. Uyan Türkiye! Bunlar kana doymuyor artık! Hem Müslüman hem laik olunmaz denildi, hem hırsız hem katil olundu. Mekanın cennet olsun Berkin Elvan.

Birincisi, verdiğin site ses kayıtlarında ortaya çıkan diğer yandaş medyalardan farkı olmayan bir yandaş site. Hadi hepsini geçtim, arkadaşlar NTV'yi bile arayıp baskı altında tutuyorlar.

İkincisi, haberde ifade veren arkadaşın nedense tam adı yazmıyor. Ayrıca haberde hata da mevcut. Berkin 14 yaşında idi vurulduğunda.

Daha önce başbakan da aynı bu haber gibi benim başörtülü bacıma saldırdılar dedi, video çıktı ortaya, yalan. Camide içki içtiler dendi, yalan. Seviştiler dendi, o da yalan. O yüzden boşuna nefesini harcama. Paylaştığın bu tür haberler artık yalancı çobanın hikayesine döndü ve kimse inanmıyor.

Şimdi asıl konuya gelelim. 14 yaşında bir çocuğun öldürülmesinde suçu çocukta arayacak kadar vicdansız bir kalbe sahipsin ve bu düşünceni desteklemek için yalan haberler paylaşmaktan utanmıyorsun.

Olaylar 3 ağaç için çıkmadı. Mehmet Ali Alabora'nın da dediği gibi "Sen hala anlamadın mı arkadaş!". Milyar dolarlar birilerinin cebine girdi, kasetler çıktı ortaya halen daha nasıl bunların safında olabiliyorsunuz bunu anlayamıyorum.

Konuştukça ne kadar vicdansız bir insan olduğunu belli ediyorsun, bence konuşma.

Ben ülkemi bölmek isteyenlere neden acıyayım ki. Gezi eylemlerinde göya Türkiye'yi kurtaracaklar. O zaman neden Kürdistan bayrakları, DHKP-C bayrakları açıyorlar? Polise, askere taş atarak, öldürerek ülkemi kurtulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı