Hoşçakal Ekmek Alan Çocuk...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arap köpekleri zamanında sırtımızdan bıçakladı bizi. Şimdi onlara merhamet mi gösterilmeli?
Kendi başlarının çaresine kendileri baksın.
Bizim ülkemiz koruma kalkanı mı?
Blackburn81 adlı kullanıcı, kaç paket makarnaya oyunu sattın?
Söyle de sana bir çuval kömür benden olsun.
Ülkeyi satanlar gibi konuşuyorsun.

Sen orada mı yaşadın?

Ben orada yaşamadım ama oradaki zulmü görebiliyorum. 3 yıldan beri Suriye ne çekiyor. Gördükçe içim acıyor. Kaç binlerce insan öldü.

- - - Güncellendi - - -

O zaman sen de bir evlat kaybet bakalım nasıl bir şey olduğunu anla.

O zaman sende bir baba kaybette nasıl bir şey olduğunu anla. Polisler şehit olunca sesiniz çıkmıyor.

Ben ülkemi bölmek isteyenlere neden acıyayım ki. Gezi eylemlerinde göya Türkiye'yi kurtaracaklar. O zaman neden Kürdistan bayrakları, DHKP-C bayrakları açıyorlar? Polise, askere taş atarak, öldürerek ülkemi kurtulur?

O zaman neden ülkeni nefret söylemi ile bölen bir kişiyi destekliyorsun ? Daha dün ateistin de hakkını koruyacağım diyen adam bugün gelmiş "bunlar ateist, bunlar solcu diyor". Yaradını yaradandan ötürü seviyoruz diyor, sonra bir bakıyorsun, bunlar alevi diyor. Gezi eylemleri tamamen pasif direniş idi, tek bir polis bile ölmedi, yaralanmadı. O yüzden boşuna yalan uydurma.

Kürdistan bayrakları, DHKP-C bayrakları açılmış diye gösterdiğin tepkiyi kürtçe ezan okunurken de, haburdan PKK şölenle karşılanırken de gösterdin mi yoksa sen işine geldiği gibi mi değerlendiriyorsun olayları ?

Ha bu arada bir yanlışın var. Gezi eylemleri esnasında polis ve asker çok farklı cephelerde idi. Asker gaz maskesi dağıtmış ve hatta Toma'nın bir yolda barikatı kaldırmayarak dönmesini bile engellemiştir.

Bişey bilmiyorsun, daha da vahimi bir şey bilmediğini de bilmiyorsun.

Senin ülkende herkes rahat yaşıyor da Suriye kaldı bir tek. Allah zulme uğrayan herkesin yardımcı olsun inşallah. Fakat senin ülkende psikopatça cinayetler işleniyor, açlıktan insanlar ölüyor, çocuklara ve hatta bebeklere tecavüz ediliyor, her gün yüzlerce kadın ve kız çocuğu taciz ediliyor. Ne Suriye'si ne Mısır'ı hemşerim ?

Ben de ülkemdeki zulmü görebiliyorum. Çıldıracağım valla. Nasıl bu kadar körsün?

Ben bir tek polislere acıyorum. Diğerlerine rahat batıyor zaten. Oturdukları yerde ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Şu an AKP'yi istemiyor olabilirsiniz onu anlarım ama başkalarının fikirlerine de saygı gösterin. Seçimlerde istediğiniz partiye oy verin beni ilgilendirmez ama şu an kim seçildiyse o yönetsin nesi var. Adam seçimle başa geçti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı