Hoşçakal Ekmek Alan Çocuk...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir tek polislere acıyorum. Diğerlerine rahat batıyor zaten. Oturdukları yerde ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Şu an AKP'yi istemiyor olabilirsiniz onu anlarım ama başkalarının fikirlerine de saygı gösterin. Seçimlerde istediğiniz partiye oy verin beni ilgilendirmez ama şu an kim seçildiyse o yönetsin nesi var. Adam seçimle başa geçti.

Bu insanlık değil. Bu vicdansızlık. Sadece görüşlerine ters geliyor diye 14 yaşındaki bir çocuğa acımıyorum diyebilecek kadar adi ve haysiyetsiz olunmaz. Savaş suçu işlemiş, diktatörlük yapmış, medyayı kontrol altına almaya çalışmış, kara para aklamış ve rüşvet almış kişileri destekleyip bir de buna görüşüme saygı duyun demek kabul edilebilir gibi değil.

Bu arada yazdığım hiçbir şeye cevap veremeyip konuyu her defasında farklı bir konuya çekerek olaydan kaçmaya çalışıyorsun ama bunlar senin düşüncenin içinin ne kadar boş olduğunu ve desteklenemez olduğunu daha da iyi ortaya çıkarıyor, istesen de istemesen de.

Şu konuda beni en çok rahatsız eden kelime şunlardı: "Polis şehit olunca sesiniz çıkmıyor."

E arkadaşım niye sesimiz çıkmasın bunu bana açıklar mısın? Olayı hala 2-3 ağaç sanıyorsun sadece. Bir de demişsin ki seçimle geldi seçimle gitsin ama sonra da diyorsun ki Mısır'daki olaylara da duyarlı olun. Orada niye seçimle geldi de darbeyle gitti? Türkiye'de polisler Gezi Parkı'nda destan yazıldı diyen adamı destekleyen kişiler Mısır'daki polislerin öldürülmesini destan görüyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir tek polislere acıyorum. Diğerlerine rahat batıyor zaten. Oturdukları yerde ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Şu an AKP'yi istemiyor olabilirsiniz onu anlarım ama başkalarının fikirlerine de saygı gösterin. Seçimlerde istediğiniz partiye oy verin beni ilgilendirmez ama şu an kim seçildiyse o yönetsin nesi var. Adam seçimle başa geçti.

Neler dedim sana bi bilsen buraya yazsam parmaklarım çürür o derece ama tek bir şey diyorum aklın var mı o aklın ? Kullan onu.

Artık bu ülkede ki polisler bile şerefli değil bana göre. Adalet yok, ayrıca o çocuğun ailesi de suçlu. Gezi parkı olayları da halkımızın uyanışıdır bunun hakkında daha lafa gerek yok. Allah mekanını cennet etsin Berkin...

Ebedi uykuya yatmış olan Berkin'den bile daha derin "uykuda" olan arkadaşların bir an önce gerçeklerin farkına varmasını umuyor ve konuyu kapatıyorum.

Mekânın cennet olsun Berkin.

Her yer Taksim! Her yer direniş!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı