Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim?

hunago

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 9. sınıfa gidiyorum bir ortak arkadaşımız bana 1 ay öncesinden söylemişti ama şaka yaptığını falan sanıyordum. Abi kız Yunan tanrıçası gibi güzel, sarışın açıkçası bende ne buldu hiç anlayamadım. Her neyse onunla şimdiye kadar tek kelime dahi konuşmadık koridorda hep bakışıyoruz ama diksiyonum berbat olduğundan dolayı konuşmadım öz güvenim çok düşük ve şimdiye kadar böyle bir nedenden hiçbir kızla konuşamadım. Sizce ne yapmaliyim?

Selamlar 9. sınıfa gidiyorum bir ortak arkadaşımız bana 1 ay öncesinden söylemişti ama şaka yaptığını falan sanıyordum. Abi kız Yunan tanrıçası gibi güzel, sarışın açıkçası bende ne buldu hiç anlayamadım. Her neyse onunla şimdiye kadar tek kelime dahi konuşmadık koridorda hep bakışıyoruz ama diksiyonum berbat olduğundan dolayı konuşmadım öz güvenim çok düşük ve şimdiye kadar böyle bir nedenden hiçbir kızla konuşamadım. Sizce ne yapmaliyim?

Gidip kizla konusmalisin bu kadar. (arkadasca)

Bir ortamda konu açılınca falan konuş 1E1 konuşma öyle yapacaksanda Instagram'dan falan yaz.

Git selam ver, ne yapıyorsun vs. De. Okuldaki gündem konulardan konuşun, birbirinizi biraz daha tanıyın. Sonra Instagram'dan eve gelince yazarsın. Özgüvensiz olma sadece. Yoksa lâl gibi kalırsın o da senin gibi insan. Zaten sohbet ilerlerse tek yapman gereken arkadaşça ilerlemekten ve şakaları abartıya kaçırmaktan ziyade birbirinizi daha iyi tanıdığınızda flörtöz mesajlar ve cümleler kurmak. Kız da karşılık verirse bundan sonra ilerler. Direkt gidip açılırsan saçma ve ergence olur, daha birbirinizi tanımıyorsunuz. Sürekli normal sohbet edersen de friendzone'a takılırsın. Kızla biraz tanışıklığınız varsa gidip hoşlandığını söyleyebilirsin tabi.
Kısaca dengeyi kurmak gerek

Hocam yalnızca aksiyon al, gerisi boş. Şimdi sana şunu yap bunu yap desek, özgüvenini bu geliştirmez, hiçbir şeye bağlı kalmadan istediğini düşünerek yap yeter bana kalırsa. İstersen konuşmayı sosyal medya üzerinden başlat, daha kolay olur. Ya da kızın bulunduğu ortamlara sen de gir, oradan hâlledersin. Bol şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı