- Makaleler
- 65
Gördüğüm kadarıyla gerçek anlamda ilk sevdiğiniz kız bu, ilklerin unutulması biraz zordur. Zamana bırakmanız lazım. Onu hatırlatabilecek şeylerden uzak durmayı deneyebilirsiniz.
Zaten tamamıyla uzağım oturduğum yerde kendi fantezi dünyama dalıyorum bi anda birlikte geziyoruz falan...Gördüğüm kadarıyla gerçek anlamda ilk sevdiğiniz kız bu, ilklerin unutulması biraz zordur. Zamana bırakmanız lazım. Onu hatırlatabilecek şeylerden uzak durmayı deneyebilirsiniz.
Ya adam gibi söyliyeceğim saklamanın anlamı yokİlk birkaç ay olması normal, zamanla atlatacaksınız.
İcraata dökemiyorum hocam birde dalga konusu olmak var.@kizaganhan açıl gitsin, kaybedecek bir şeyin yok. Ya kız reddedecek ya da kabul edecek, şansını denemekten zarar gelmez. İçinde kalmasından iyidir.
@kizaganhan kardeşim, nasıl açılacağını da mı ben öğreteceğim? Git, kıza karşı ne hissediyorsan söyle iştekim dalga geçecek ki?
@kizaganhan kardeşim, nasıl açılacağını da mı ben öğreteceğim? Git, kıza karşı ne hissediyorsan söyle iştekim dalga geçecek ki?
Hocam sen söyle bari olmuşmu(şahıs ne yaAaaa ne kızıyorsunuz ya? Erkenden deneyimlemeye çalışıyor şahıs desteklesenize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.