Enter your title
Hectopat
Yolda yùrürken bilmeden kafanı taşa vurup unutabilirsin 
Alışmayı dene işe yarar sendeki takıntının kaynağı elde edememek gibi geldi bana.Hoşlandığım bir kız var, bu kız hep aklımda kalıyor sürekli onu düşünüyorum bazen de gece rüyalarıma giriyor. Bu durumu nasıl üstesinden gelebilirim? Nasıl hoşlandığım kızı unuturum?
Yolda yùrürken bilmeden kafanı taşa vurup unutabilirsin![]()
Aynen ondan sonra hafızasi silinsin (!)
Alışmayı dene işe yarar sendeki takıntının kaynağı elde edememek gibi geldi bana.
Merak etmeyin, bende sizin yollarınızdan geçtim. İlk 2 ay üzüleceksin, sonra "iyiki reddetmiş" diyeceksin.Sevgili işi ile uğraşmak istemiyorum 11.sınıfa geçtim.
Hoşlandığım kızın unutmamamın sebebi var. Ders çalışırken veya internet sitelerinde gezerken aklıma geliyor.
Kıza açılmayı denedin mi?Hoşlandığım bir kız var, bu kız hep aklımda kalıyor sürekli onu düşünüyorum bazen de gece rüyalarıma giriyor. Bu durumu nasıl üstesinden gelebilirim? Nasıl hoşlandığım kızı unuturum?
Oyun oyna. Ona dair hatıralar varsa onları kaldır. Mesela bu telefonda ki fotoğrafı olur vs. vs. Sosyal medyada takip ediyorsan takipten çık. Ona dair ne haber alacaksın ne de bir şey göreceksin. Takip etmeye devam edersin bir gün yeni sevgilisiyle fotoğraf atarsa o zaman canın yanar. Ben en son bu durumu 15 yaşında yaşadım. Ama genel olarak her şey zamandır.Hoşlandığım bir kız var, bu kız hep aklımda kalıyor sürekli onu düşünüyorum bazen de gece rüyalarıma giriyor. Bu durumu nasıl üstesinden gelebilirim? Nasıl hoşlandığım kızı unuturum?
Valla ben 7 yıl bekledim en sonda dedim gene yok dedi. Keşke başında deseydimMerak etmeyin, bende sizin yollarınızdan geçtim. İlk 2 ay üzüleceksin, sonra "iyiki reddetmiş" diyeceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.