Hoşlanılan bir kıza nasıl açılınır?

Öncelikle! Eğer çekingen ve sümsük bir kişiliğe sahip isen işin Allaha kalmış, ki öyle görünüyor:D
Neyse devam; maden kızı tanıyorsun ve konuşmuşluğun da var o halde 1. adım:
Kurbanın nelerden hoşlandığını kendisine sorarak öğren, sonra "AAA ne tesadüf ben de o şeylerden hoşlanıyorum" ayaklarına yatıp teyit et.
Tabi bu teyidi yanlızca görselde değil uygulamalı olarak da yapmalısın.
2. adım: Kızlar olabildiğince gibar aynı zamanda sert erkekleri severler. Kibarlığı sevmelerinin sebebi; yeri gelir erkeğinin sırtına binmesi içindir. Sert taraflarını secmelerin sebebi ise; korunup kollanmak için.
Final: Ona hoşlandığını, sevdiğini hissettirip bir yerlere cay, vb. içmeye davet et. Eğer laga luga yaparsa unut bu işi, yok güler yüzle kabul ederse kendine şunu de: Yürrü koçum seni kim tutar, de.(y)

@er36po abimiz her şeyi açıklamış. :D Ben eski sevgilime açılırken bodoslama taktiğini kullanmıştım. Zaten 4 aya yakındır tanışıyorduk ve yakındık. Şansıma resmen sevdiğimi söylememi ister gibiydi. Bende koyverdim gitti. :D Tavsiye ederim. %51 işe yarar sonuç. :D
Kız beni çok tanımıyordu, sadece birkaç defa ona özel espri yapmışlığım vardı. Çat diye dedim, kız "Nasol yanoo!?!?" diye sayıklamaya başladı. Galiba bununda bir bedeni aynı sınıftaki başka ama güzel bir kızla köpek muhabbeti yapıp kızla kanka kıvamına gelmemdi(istemeden), heralde o kıza etseydim kabul ederdi(sevgilisi de yoktu hani).

Yani, muhabbeti iyiydi, birde insan genellemesini sevmem ama genelde Chpli kızlar veya Atatürkçü kızlar daha güzel oluyor(Kızda ikisi de vardı.).
Bir insanın içini sevmedikçe dünyanın en güzel kızı olsun umrumda değil demeyeceğim ancak düşünceleri daha önemli tabi. :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı