Hoşlanılan bir kıza nasıl açılınır?

@er36po Hocam bu konularda sadece çekingenimdir. Yarın kıza yavaş yavaş yürümeyi düşünüyorum. Final kısmına gelecek olur isek onu bir yere bir şey içmek için davet edemeyebilirim. Çünkü ortam bunun için müsait olmayacak. Aynı zamanda kibar ve komik bir kişiyim umarım mutlu sona ulaşabilirim.

Kibar, komik... Bana kendimi hatırlatıyorsun kardeşim. Ama baştan diyim kızlar kasa, saça, paraya bakıyor bu devirde. Benim gibi reddedilme de sonra(kız aklımdan çıkmıyo :/).

Dipçe: Denemeye değerdi ama .

Arkadaş gözüyle bakıyorsa, bakma eğilimi varsa yandın ki ne yandın . Fazla samimi olma, mesafeyi arkadaşlık yapmamalısın. Ona karşı hislerini ufak ufak belli etmelisin ben buna kıvılcım diyorum. Nedir kıvılcımdan kastım, örneğin senin fiziksel görüntünü beğeniyor mu bunu anlamaya çalışmalısın. Mesela arkadaşlarınla çekindiğin bir fotoğrafı gösterip en iyi kim çıkmış diyebilirsin. Eğer senden övgü ile bahsediyorsa kaptın bir puan . Diğer kıvılcımları da kendin belirle aniden seni seviyorum deme, bu çok hızlı bir karar olacaktır her ikiniz için de. Son olarak olmuyorsa zorlamamalısın. İnan zorlama ile olmayacak bunu sana tüm samimiyetimle söylüyorum. Leyla'sız bir Mecnun'un bir kıymeti yok.

İlk başlar biraz muhabbet et. Daha sonra yakınlaşmaya çalış. Çay içmeye davet et. Biraz seni tanıdıktan sonra oturup konuş. Fazla uzatmaya gerek yok bence.

Bundan yaklaşık dört sene önce şu anki sevgilim bana çıkma teklifinde bulunmuştu. Ben hiç bir şey yapmadım ve birlikteliğimiz hala devam ediyor. Ben onu seviyorum o da beni. Dostum önemli olan onun seni sevmesi. Eğer sevmezse hala bir şansın olabilir ama çok az ve bu şansı fazla zorlarsan kız senden nefret edecek duruma bile gelebilir. (Arkadaşımın başına geldi.) Kıza açıl, zaten kız sana karşı en ufak bir şey bile hissediyorsa sana ufak ufak şanslar, fırsatlar verecektir. Bunları da değerlendirirsen olur bu iş. Ama çok sıkmamaya çalış ve olmazsa da kafaya takma. Emin ol doğru kişi zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır.

Kızlarda bizim gibi soluk alıp verir unutma. Yani kızlar üstün varlıklar falan değiller. Onunla açıkça konuşursan anlayacaktır.

Kızlarda bizim gibi soluk alıp verir unutma. Yani kızlar üstün varlıklar falan değiller. Onunla açıkça konuşursan anlayacaktır.
Her soluk alıp verene yürümüyoruz ama. Şaka bir yana Cem Yılmazın da dediği gibi "Onlar farklı canlılar."(tam olarak söylediği cümle bu olmayabilir ama genel anlamda bu).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…