Hoşlanılan kıza nasıl açılınır?

Cancan142

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir bir kızdan hoşlanıyorum. 2 sene oldu. Kız önceki hafta benim okula tekrar geldi. Ayrı sınıftayız. Çok bir konuşmamız yok. Eskiden çok konuşurduk. Okullar ayrılınca iletişim koptu. Okula geldiğinde mesaj yazdım hâl hatır sordum. Kızın karşısına çıkamıyorum. Günaydın demeye bile utanıyorum. Arkadaşıyla beraber geziyor. Tam diyecek gibi oluyorum cesaretimi topluyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım?

İki senedir iki lafı bir araya getirip konuşamadın mı gerçekten?
Bence yüzüne karşı diyemediklerini sesli mesaj olarak iletebilirdin.

Evet haklısın, o cesareti hiçbir zaman toplayamadım kaybetmekten korktum. Kendimden bile çok değer verdim, kendimi unuttum. Okulda benimle konuşmuyor, bu gidişle onu başkasıyla göreceğim, böyle bir şey olursa nasıl bir durumda olurum bilmiyorum. Bugün Instagram'dan istek atacağım.

Evet haklısın, o cesareti hiçbir zaman toplayamadım kaybetmekten korktum. Kendimden bile çok değer verdim, kendimi unuttum. Okulda benimle konuşmuyor, bu gidişle onu başkasıyla göreceğim, böyle bir şey olursa nasıl bir durumda olurum bilmiyorum. Bugün Instagram'dan istek atacağım.

İşte bu yüzden çok geride kalmışsın.
Belki de o her zaman için senden bunu denemeni beklemişte olabilir.
Eğer seni hâlâ idare edip bekliyorsa bence bugün tüm enerjini yor.
Düşündüğün gibi bir durum olursa bu zamana kadar da kendinden, kendi hayatından vazgeçip tüm bilincini oda adadığın için büyük ihtimalle ağır süreçlerden geçersin diye düşündüm.
Ama şöyle bir şey var kimse ölümsüz değil ona kötü bir şey olsa ve geri dönülemez yola girdiğini bilsen farklı bakış açısı olurdu.

İşte bu yüzden çok geride kalmışsın.
Belki de o her zaman için senden bunu denemeni beklemişte olabilir.
Eğer seni hâlâ idare edip bekliyorsa bence bugün tüm enerjini yor.
Düşündüğün gibi bir durum olursa bu zamana kadar da kendinden, kendi hayatından vazgeçip tüm bilincini oda adadığın için büyük ihtimalle ağır süreçlerden geçersin diye düşündüm.
Ama şöyle bir şey var kimse ölümsüz değil ona kötü bir şey olsa ve geri dönülemez yola girdiğini bilsen farklı bakış açısı olurdu.

Evet, ya belki de ilk adımı benden bekliyorsa? Ama bir yandan hiç yüz vermiyor. Az önce yanımdan geçip gitti. Instagram'dan istek attım. Akşamı bekleyeceğim. İsteği kabul etmezse yapacak bir şey yok. O zaman nasıl bir durumda olacağımı bilmiyorum.

Evet, ya belki de ilk adımı benden bekliyorsa? Ama bir yandan hiç yüz vermiyor. Az önce yanımdan geçip gitti. Instagram'dan istek attım. Akşamı bekleyeceğim. İsteği kabul etmezse yapacak bir şey yok. O zaman nasıl bir durumda olacağımı bilmiyorum.

Başkasına gideceksin. 2 seneni gerçekten 1 kız için mi heba ettin?

Olabilir doğal karşılamaya bak sen.
Olsun yine de dene sanaldan çözüm olmazsa geç karşısına bir kerede olsa dene.
İçinde kalmasın yüzüne söyle.

Olabilir doğal karşılamaya bak sen.
Olsun yine de dene sanaldan çözüm olmazsa geç karşısına bir kerede olsa dene.
İçinde kalmasın yüzüne söyle.
İsteği kabul etmedi hocam, takip sayısı artmış fakat istek hala bekliyor. Başaramadım. Şimdi nolacak bilmiyorum.

Başkasına gideceksin. 2 seneni gerçekten 1 kız için mi heba ettin?
Kendimden de çok değer verdim hocam. Bırakamadım. Onda kaldım ilk hoşlandığım kişiydi.

İsteği kabul etmedi hocam, takip sayısı artmış fakat istek hala bekliyor. Başaramadım. Şimdi ne olacak bilmiyorum.

Kendimden de çok değer verdim hocam. Bırakamadım. Onda kaldım ilk hoşlandığım kişiydi.

Maalesef kabullenip başkalarında şansını deneyeceksin. İleride hayal meyal hatırladığın bir anı olarak aklında kalacak emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı